Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

KF nicolas chevret

Nicolas Chevret trapte de week af met een prachtig filmpje. Klik op de foto om het te checken!

De week is voorbij gevlogen en GELUKKIG is het alweer weekend. Tijd om naar de waterkant te gaan, maar eerst kijken we nog even naar een aantal toffe filmpjes die afgelopen week verschenen op KF.nl!

Tom en Joris hakken in Oostenrijk

In mei van dit jaar hebben Tom Kelder en zijn maat Joris Grolleman een heerlijke trip gemaakt naar het bekende water de Ossiacher See in Oostenrijk. Een basiskamp op een camping, instant vissen vanuit de boot en korte nachtjes verderop op het meer. Een prachtige week en ze vingen een aantal fraaie vissen! 

KF oostenrijk

Klik op de afbeelding om naar het avontuurlijke filmpje te gaan.  


World Carp Classic 2013 – Bolsena – Karperdagboek

Aflevering 3 van het Online Karperdagboek van Mourad Aviara. Hierbij neemt Mourad je mee naar de wereldkampioenschap karpervissen (World Carp Classic 2013) die gehouden werd op het immens grote Lago di Bolsena in Italië. Deze wedstrijd viste Mourad samen met Gerrit Gooijert en zijn vriendin Melissa, die de teamrunner was.

KF Mourad Aviara

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.


Karpervissen met Robin Bulters

Iemand die niet stil zit is Robin Bulters. Fanatiek als nooit eerder ging hij afgelopen jaar op pad. Flink wat sessies volgden en na een stroeve start weet hij een aantal prachtige vissen te vangen. Duidelijk een filmpje met als thema: de weg naar het succes is wellicht het mooiste van allemaal!

KF Robin bulters

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

Deze week een afwisselende vrijdagmiddagupdate. We zien flarden Nederlandse visserij van Robin Bulters, gaan vissen in Oostenrijk op een mega meer en zien Mourad op de WCC op Bolsena!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl