Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

Favoriet Favoriet
Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

KF-Pieter-van-de-Werfhorst

Het is november, een nieuwe maand en voor velen een echte ‘dikke vissen’ maand. Zeker gezien de temperaturen nog redelijk warm zijn komen er nog een aantal hele goede vismaanden aan. Zorg dat ook dat je regelmatig aan de waterkant bent. Eerder deze week hadden we het filmpje van Boudewijn ‘Boustails’ Margadant en van die gillende runs krijg je wel zooooveel zin om te vissen dat je dit weekend zeker naar de waterkant moet gaan. Verder hebben we uiteraard nog meer toffe movies, kijk mee:

Rivier- en parkvissen in Frankrijk met Team Strategy

Strategy Consultants Saron Debets & Pieter van de Werfhorst zijn net terug van hun Frankrijk trip. Riviervissen was het plan maar de omstandigheden waren taai. Ze weken uit naar een lokaal circuitwater en wisten daar nog een heftige serie karpers te vangen!

KF-Strategy-knallen

Klik op de afbeelding om het toffe filmpje te zien!


Biodiversity – Frank Pizon – MUST SEE

Meesterfilmer Frank Pizon laat weer van zich horen met een zéér uniek filmpje waarin hij in 49 seconden 49 verschillende ‘natuur frames’ laat zien. Een prachtige verzameling beelden om van te watertanden. Een ‘must see’ voor de liefhebber van het outdoor leven!

KF-Frank-Pizon

Een echte MUST SEE is dit filmpje. Het kost je maar 47 seconde van je leven, valt mee toch?  😉


De avonturen van Remco en Ron op het WCC

Ron van den Bergh en Remco Akkermans hebben afgelopen september de World Carp Classic wedstrijd gevist op het prachtige meer van Bolsena. In dit filmpje gaan we met de mannen op reis en beleven we hun week mee. Het was niet eenvoudig om de karpers te vangen, maar uiteindelijk komen er een aantal mooie vissen op de kant.

KF-remco-akkermans

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.  


Franky & Valentijn hakken in France (2 delen)

In april 2011 trokken Frank Huibregtse en Valentijn van de Bos naar France om op openbaar water achter de grote vissen aan te zitten. In dit tweede en laatste deel hebben ze hun stek keihard aan de loop en komen er flink wat bakken op de kant. Een ultieme beloning voor het harde werken. Want veel geslapen wordt er niet! Bekijk hier deel 1 en klik op het plaatje hieronder voor het tweede deel!

KF-frankrijk

Klik op het plaatje om het filmpje te zien.

Dit was hem weer voor deze week. Heb je zelf een leuk filmpje voor Karperfilmpjes.nl, stuur dan het linkje naar info@karperfilmpjes.nl en wie weet zie jij jezelf volgende week terug.

Michiel Pilaar

Zelden hadden we zo’n goede vrijdagmiddag update. Eigenlijk 6 topfilmpjes hadden we afgelopen week. Van Nederland tot Frankrijk(se bakken), van zieke runs tot prachtige natuur!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl