ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Waar ben jij te vinden tijdens de hengelsport- en botenbeurs?

Favoriet Favoriet
Waar ben jij te vinden tijdens de hengelsport- en botenbeurs?

Vanaf nu is de plattegrond van de Hengelsport- en Botenbeurs beschikbaar! Volgend weekend is het namelijk weer tijd voor dé beurs voor de roof-, karper- en zeevisser in de Jaarbeurs in Utrecht. Met in totaal 180 stands uit binnen- en buitenland is dit ‘the place to be’ voor iedere sportvisser!


De populaire Vaste Stokkenshow is ook dit jaar weer terug te vinden tijdens de beurs!

Programma & plattegrond

De organisatie aan het woord: Het programma aan lezingen en presentaties is weer volledig gevuld, dus je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs! Zo is er weer de populaire Vaste Stokkenshow, waar de witvisser zelf ervaren kan welke vaste stok het beste bij hem past. Op het Karperplein kun je als karpervisser nieuwe producten bekijken en kun je vragen stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van het roofvissen? Dan zal jij je voornamelijk bevinden op het Roofvisplein. Hier vind je een tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofvissers. Op de beurs kun je zelfs je eerste gratis les vliegwerpen krijgen van een expert!

Er worden weer vele demonstraties gegeven, zo kan iedereen weer wat bijleren!

Voor het eerst dit jaar is er ook een grootwaterbassin. Hier vind je verschillende demonstraties van bellyboten en kayaks. Het is hierbij zelfs mogelijk om een bellyboat of kayak kuit te proberen. Ben je benieuwd naar het gehele programma? Deze vind je hier!

Dit jaar kun je voor het eerst een bellyboat of kayak proberen!

Op de plattegrond hieronder vind je welke bedrijven er staan. Met deze plattegrond kun je zorgvuldig voor jou de juiste route uitstippelen. Zo zorg je ervoor dat je niets mist tijdens de beurs!

Wil je de plattegrond in groot formaat zien? Klik dan op de afbeelding!

Voor de kids

Natuurlijk wordt er ook aan de jeugd gedacht! Zo zijn er voor de jeugd op de beurs speciale activiteiten georganiseerd. Hiermee kunnen zij een dag lang of zelfs meerdere dagen volledig opgaan in deze fascinerende hobby. Daarnaast wordt er iedere beursdag, aan de eerste 250 bezoekers onder de 16 jaar, een gratis Albatros hengel met één kilo Berlok voer cadeau gedaan!

Ben je zestien jaar of jonger? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent zodat je lekker kan profiteren van deze dikke actie!

Ook dit jaar is er voor de kids een stekkieparcours georganiseerd. De kids worden hiermee over de beurs geleid naar diverse stands waar zij een opdracht dienen uit te voeren. Zij kunnen hiermee de strijd aan gaan bij de drillsimulator of een eigen miniatuur boot besturen bij de stand van MBV Neptunus.

Bij de actie zit één kilo lokvoer!

Combiticketdeal

Inmiddels is het zelfs mogelijk om een combi ticket te kopen via de spoordeelwinkel van NS. Je koopt hier een retour kaartje met entree voor de Hengelsport- en Botenbeurs voor €25,-. Ga naar www.spoordeelwinkel.nl voor meer informatie!

Boek nu jouw combi ticket bij de NS spoordeelwinkel!

Overzicht van de beurs

Hieronder vind je alle feiten van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • Boek online met 25% korting en maak tevens kans op een visreis!
  • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs- en botenbeurs van Europa
  • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
  • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare

De organisatie


Meer weten van de beurs? Bekijk dan de website van de Hengelsport- en Botenbeurs en die van Carpsquare. Vergeet ook niet om beide Facebookpagina’s te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Linkjes: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl