ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Warm blijven in de winter: de Layering Kleding van Trakker

Favoriet Favoriet
Warm blijven in de winter: de Layering Kleding van Trakker

In deze video neemt Marco Nap jullie tot in detail mee in de Layering kleding van het Engelse Trakker. Dit concept is speciaal ontwikkeld om zelfs onder de meest barre omstandigheden comfortabel te kunnen verblijven aan de waterkant. Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder!


Video

Over het layering concept

Het beproefde layeringconcept van Trakker bestaat uit drie verschillende delen, met ieder hun eigen functie. De eerste laag is de Reax Base Layer, die is ontworpen om direct op je huid te dragen. Deze laag reguleert het vochtgehalte van je lichaam, zodat je niet gaat zweten en warmte verliest.

De Reax Base Layer reguleert het vochtgehalte op je huid.

Daarna volgt het Two Piece Undersuit. Deze laag is met name geschikt voor het vasthouden van de warmte. Kou lijden is voorgoed voorbij met deze kledinglaag!

De tweede laag is voornamelijk gericht op warmte vasthouden.

Tot slot draagt Marco het Core Multi Suit. Deze buitenste laag bestaat uit een broek en een jas en beschermt je tegen de zwaarste weersomstandigheden. Denk daarbij aan regen en wind, maar ook sneeuw en kou komen niet door dit pak heen!

Het Core Multi Suit beschermt je zelfs tegen de slechtste (winterse) weersomstandigheden!

Door de drie lagen gecombineerd te dragen creëer je een serie laagjes die elkaar versterken. Zo weet je zeker dat je niet onnodig gaat zweten, doorweekt raakt of kou gaat lijden. Hierdoor kun je je volop focussen op je visserij!

Dankzij het layering kledingconcept hoef jij je geen zorgen meer te maken over je comfort aan de waterkant!

Meer weten over de kleding en de andere producten van Trakker? Check dan de website, volg ze op Facebook en zorg ook dat je stand 426 op Carp Zwolle van een bezoekje voorziet!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl