ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Wat kunnen karpervissers leren van wedstrijdvissers? – Herwin Kwint

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Als het aan Herwin Kwint ligt kunnen karpervissers nog een hoop leren van wedstrijdvissers. Herwin is in beide varianten zeer succesvol en vertelt in dit artikel welke overeenkomsten en verschillen er zijn tussen deze twee disciplines. 


Jo Kwint, kun jij niet eens iets schrijven over wat karpervissers van witvissers kunnen leren?

Herwin Kwint: Die vraag werd me onlangs door de KWO redactie gesteld en mijn eerste wedervraag is; wordt dat wel een leesbaar, smeuïg verhaal? Who the f*ck zit erop te wachten hoe witvissers hun brasems vangen? Allez, we gaan ervoor, want er is best wel wat te vertellen. Speciaal voor hen die wel graag loeischerp willen vissen, het spel willen begrijpen en waar de klok niet voor de legendarische Jan L. aan de muur hangt. En voor alle zonen der mythische karpergoden; jullie weten pas echt hoe je brasem vangt.

Ooit was ik karpervisser en ‘haatte’ ik die slijmjurken, nu vis ik er gericht op.

Daar kunnen die kistjeskerels nog wel wat van leren. Die klagen vaak steen en been en begrijpen niet dat één keertje voorvoeren met gekookt duivenvoer je de volgende dag vijf extra leefnetten mee moet nemen ook al vis je dan met haakmaat nummer vier. Ik wel hoor. Ooit was ik karpervisser en ‘haatte’ ik die slijmjurken, nu vis ik er gericht op. En hiermee is de vloek in de heilige kerk meteen maar uitgesproken. Welnu, deze Drentse dwerg gaat van start gaat met wat tips die jij hopelijk kunt gebruiken om het maximale eruit te vissen.

Ooit was ik karpervisser en ‘haatte’ ik die slijmjurken, nu vis ik er gericht op.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1