ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

WCC nieuws: Wouter Post gaat het KWO team vergezellen in Tsjechië

KWO zal de komende World Carp Classic present zijn met een team. Naast Remy van Os en Michiel Pilaar is er een derde visser noodzakelijk om deze competitie op het Novomlynska meer in Tsjechi (hopelijk) tot een succesvol einde te gaan brengen. Begin vorige maand schreven we een contest uit en vandaag maken we de winnaar bekend. De man die de Nederlandse eer gaat meeverdedigen is Wouter Post.

Door de jaren heen wist Wouter een aantal flinke karpers te vangen. Maar dit heeft geen invloed gehad op de contest. Immers ging het hierbij om de meest creatieve inzending.

Door de jaren heen wist Wouter een aantal flinke karpers te vangen. Maar dit heeft geen invloed gehad op de contest. Immers ging het hierbij om de meest creatieve inzending.

Wouter Post

De contest bestond uit het aanleveren van een ludiek filmpje waarin de karpervisser in kwestie zichzelf op een leuke wijze presenteerde. We kregen flink wat inzendingen binnen, maar de inzending van Wouter stak er toch wel bovenuit qua originaliteit en creativiteit:

Gefeliciteerd Wouter, van 10 tot 17 september strijd jij mee aan de oevers van Novomlynska met als doel: het veroveren van de titel. Chauvinistisch als we zijn gaan we er uiteraard vanuit dat dit gaat lukken 😉

Wees creatief en wie weet ga jij in september met de KWO boys naar Tsjechi

Net als afgelopen jaar op Madine doen er karpervissers mee vanuit alle hoeken van de wereld.

Eervolle vermeldingen voor Bas en Rob

Waar er winnaars zijn, zijn er ook verliezers. De keuze voor Wouter was niet eenvoudig, want ook Bas van der Werff en Rob Meijs leverde ieder een prima filmpje aan. Om de teleurstelling een beetje te drukken krijgen zij een KWO hoodie thuisgestuurd.

Check hieronder de filmpje van allereerst Bas van der Werff:

Ook de inzending van Rob Meijs is erg creatief, maar haalde het uiteindelijk nt niet:

De voorbereidingen kunnen van start

Remy, Michiel en Wouter gaan rustig met de voorbereidingen voor dit evenement beginnen. Mocht er meer nieuws zijn dan lezen jullie dit uiteraard hier op KWO. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op een evenement als de World Carp Classic? Bekijk dan ons videoverslag van de afgelopen editie op het Franse water Lac de Madine.

Voor meer informatie over het WCC check je de website en de Facebookpagina. Heb je vragen over de ‘derde visser’ actie? Stel ze op info@karperwereld.nl.

Team KWO

kwo-community-trigger-member

Bekijk ook