Een week karpervissen op Rainbow Lake – Remco & Ron

Favoriet Favoriet
Een week karpervissen op Rainbow Lake – Remco & Ron

Voor vele karpervissers is Rainbow Lake nog altijd een water dat op de to do list staat. Jarenlang was dit obstakelrijke meer nabij Bordeaux onderwerp van gesprek tussen Remco Akkermans en zijn vismaat Ron van den Bergh. “Het zou toch super zijn als we daar ooit onze lijnen nat kunnen maken!” klonk het vaak tussen de biertjes door.

In 2015 kregen de mannen een unieke kans. Dankzij een Italiaanse vriend wisten de ze zich een felbegeerd ticket te verschaffen voor een weekje ‘bakken hakken’. Tenminste, dat was de hoop vooraf. De praktijk was anders, want met slechts twee gevangen karpers was het resultaat erg schraal. Gelukkig konden de boys direct een afspraak vastleggen voor 2016 en die sessie vond begin oktober plaats.

Oktober '16... Tijd voor revanche!

Oktober ’16… Tijd voor revanche!

Echter, twee weken voor vertrek kreeg Remco een telefoontje van Ron: “Ik ben door mijn rug gegaan en weet niet of ik mee kan.” Tot aan de dag van vertrek staat bij Ron alles in het teken van fit worden. Meerdere injecties en veel rust blijken de juiste remedie want 2 dagen voor vertrek hakt Ron de knoop door: “we gaan gewoon!”

Rugproblemen of niet... Ron laat zich niet kisten!

Rugproblemen of niet… Ron laat zich niet kisten!

Het wordt een mooie sessie en de mannen genieten iedere dag van het feit dat ze er zijn. Momenten van rust worden afgewisseld met adrenaline tijdens de drils van diverse Rainbow karpers. In onderstaande video delen de boys een aantal mooie momenten uit hun trip.

Foto Dump

Zoals jullie in de video konden zien werden er flink wat karpers op het droge getrokken en dat leverde natuurlijk ook een serie fraaie plaatjes op! Hieronder zie je een aantal pics die vast en zeker opnieuw een glimlach op de gezichten van Ron en Remco zullen toveren.

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-2

First blood voor Ron!

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-7

Fraaie ochtenden als deze horen bij de Rainbow visserij.

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-8

Een gouden schub voor Akkie.

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-3

De eerste dikke dertiger van de trip voor Ron.

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-4

Die werd gevolgd door deze bazenschub.

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-9

Remco liet echter zien wie de baas was…

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-6

Stilte voor de storm?

rainbow-lake-karpervissen-remco-akkermans-5

Een puntgave 100% leder. Dat zie je niet vaak!

Tijd om weer afscheid te nemen van dit magische water.

Tijd om afscheid te nemen van dit magische water.

Bedankt voor het delen van jullie avontuur mannen, op naar de volgende trip!

Een geslepen visser, maar ook een dromer: Remco Akkermans. Deze Oosterhoutse ‘carpist’ heeft een hoog avonturiersgehalte want uitdagingen gaat hij niet uit de weg. In zowel binnen- als buitenland timmert hij hard aan de weg!