Werken in de hengelsport? Pure Fishing is op zoek naar jou!

Favoriet Favoriet
Werken in de hengelsport? Pure Fishing is op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een baan in de hengelsport? Solliciteer dan op deze vacature van Pure Fishing, één van de grootste bedrijven in de hengelsportbranche. Met merken als Chub, Greys, Penn en JRC zijn ze een grote speler, op dit moment zijn zij op zoek naar een fanatieke visser die het team wil komen ondersteunen als Trade Marketing Co-ordinator.


  • Functie: Trade Marketing Co-ordinator
  • Afdeling: Marketing
  • Locatie: Breda (Nederland) en Hattersheim (Duitsland)

Al deze merken vallen onder Pure Fishing!

Samenvatting

Pure Fishing: Dit is een uitstekende gelegenheid om te werken bij ’s werelds grootste wereldwijde leverancier van hengelsportspullen. Je zal het bedrijf gaan ondersteunen met branding en bijdragen aan het vergroten van het het klantenbestand. Pure Fishing vertegenwoordigt meerdere iconische merken in de hengelsportwereld, waaronder Abu Garcia, Berkley, Penn, Mitchell, JRC, en nog meer. Als Trade Marketing Co-ordinator zal je zeer betrokken zijn bij de afstemming van veel aspecten binnen het bedrijf. Zo ga je bezig zijn met de productontwikkeling tot het activeren van een merk, maar ook het ontwikkelen van marketingactiviteiten naar onze klanten behoort tot de functie.

Het is een voordeel als je al enige ervaring hebt in de marketing of sales, daarnaast wordt er ook een training aangeboden. Voor het analyseren van grote hoeveelheden gegevens en trends is het van belang dat je administratieve en organisatie vaardigheden op goed niveau zijn, om zo tijdig het werk te kunnen afleveren. Het zou ook zeer wenselijk zijn als je een goede kennis hebt van Excel. Daarnaast streven wij naar een proactieve werkhouding en dat je de vaardigheden hebt om eventuele problemen te kunnen oplossen.

Een van de merken van Pure Fishing is Greys.

En een ander merk is Penn.

Het is van essentieel belang als je aanvullende taalvaardigheden beheerst, vooral Engels is een pré. Pure Fishing biedt een aantrekkelijk salaris en voordelen voor de geschikte kandidaat. Daarnaast stellen zij je in de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen zoals je dat verwacht bij een wereldwijde organisatie.


Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan een mail naar Karen Milligan: Karen.Milligan@newellco.com

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl