Word KWO member

WIN 100 x €50,- shoptegoed bij De Tacklebox – KWO Mega Marathon

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

Het zal je niet zijn ontgaan dat de KWO Community dit voorjaar NEXT LEVEL gaat! Alle KWO Members maken namelijk automatisch kans op vette prijzen met een totale winkelwaarde van ruim €12.500,-. In totaal zijn er in deze Mega Marathon vier rondes en na de drie weggegeven Navigator voerboten is het nu tijd voor de tweede ronde en die is wederom spectaculair!

Op woensdag 21 juni gaan we namelijk 100 (!) Community Members blij maken met een waardebon van €50,- van karperspeciaalzaak De Tacklebox!

Bekijk hieronder de video waarin Michiel de meer uitleg geeft! Zoals je gewend bent hoef je geen verdere actie te ondernemen om kans te maken. Niets liken, niets delen: KWO Community Member zijn is al genoeg!

De Tacklebox behoeft verder weinig introductie want vrijwel alle KWO lezers zijn wel bekend met de karperspeciaalzaak van Martin Post en Harnold Kikkert. In krap 5 jaar hebben zij (samen met medewerker Mathijs) de shop opgewerkt tot één van de meest toonaangevende winkels voor zowel de gespecialiseerde als de recreatieve karpervisser! Met deze 100 waardebonnen van €50,- support De Tacklebox de Community Members nogmaals flink!

De Tacklebox: supporter van de KWO Community vanaf dag 1.

Kortom, wederom een actie die toch wel UNIEK genoemd mag worden! Een grotere winkans was er nog nooit tijdens een winactie in de hengelsport! Ben je nog geen member? Sluit jezelf aan bij de KWO Community, je kunt het immers al een maandje proberen voor slechts €6,95!

Verdere uitleg over de actie

Ben je nog geen KWO Member? Meld je dan hier hééél snel aan om direct kans te maken! In 4 fases gaan we namelijk telkens een aantal vette prijzen verloten onder alle KWO Members met een actief maand- of jaarmembership*. Ben je al KWO Member? Goed bezig! Je hoeft dan verder niets te doen!

De KWO Community biedt naast vette acties nog veel meer!

Naast deze grote winacties draait de KWO Community vooral om gave video’s en leerzame en vermakelijke artikelen. Ook ontvang je bij 14 grote hengelsportbedrijven korting als je KWO Member bent! Inmiddels zijn er al honderden tevreden KWO Members, check hieronder enkele reviews van KWO Members:

" Ik vind het het geld zeker waard omdat je geweldige films te zien krijgt van top kwaliteit, waar veel moeite in is gestoken. Ook krijg je de nodige kortingen bij verschillende hengelsportzaken en bij KWO zelf krijg je ook een hoge korting. "

" De KWO Community vind ik tot nu toe echt zijn waarde terugbetalen door 1: de kortingen van verschillende hengelsportwinkels en aasbedrijven 2: de leuke films die uitgebracht worden door de heren. Daarnaast zijn er natuurlijk de how to videos, waar ik zelfs na zoveel jaar nog dingen van mee pik. Ik zal zeker nog lid blijven en kan niet wachten voor de dingen die komen gaan. "

" De KWO Community is een geweldig membership!! Vergeleken met een magazine is het veel diverser. Denk aan artikelen, tips en tricks en niet te vergeten hele leuke video’s van karpervissers uit heel Europa! "

De 4 pijlers van de KWO Community

Binnenkort op de KWO Community: veel vette video’s!

Ook de komende periode kun je weer veel toffe updates verwachten. Mark is weer in de Franse bossen gedoken voor een reeks ‘Undercover in France’ video’s en de eerste delen staan inmiddels LIVE. Ook verschijnt er binnenkort een nieuwe Pilaar & Hofman film en dat de boys op ongekend mooie locaties zijn geweest wordt wel duidelijk in deze video-snack:

Daarnaast kun je natuurlijk diverse auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verwachten op de Community. Kortom, twijfel niet langer en sluit jezelf ook aan bij de vetste karpercommunity van de Benelux!

Auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verschijnen wekelijks op de KWO Community.


Spelregels KWO Mega Marathon

1.) De actie loopt van 10 mei 2017 tot en met 20 augustus 2017 19.00 uur.

2.) De trekkingen van de winnaars vinden plaats op 31 mei, 21 juni, 12 juli en 20 augustus 2017. De winnaars worden op de KWO website bekend gemaakt. KWO gebruikt een software programma om voor elke individuele prijs een winnaar te loten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

3.) KWO Members maken slechts kans op de prijzen als zij geen betalingsachterstand hebben van het KWO Membership. Alleen Members met een ‘actief’ (lees; Membership met toegang) KWO Membership doen mee in deze actie. Ook indien een Member zich voor het eerst heeft aangemeld en de 1e automatische incasso mislukt is is deelname uitgesloten.

4.) Gewonnen prijzen zijn niet te ruilen en/of om te wisselen voor contanten etc.

5.) Indien prijswinnaars niet reageren binnen 14 dagen na bekendmaking van de winnaars of de prijs niet ophalen op de afgesproken datum zullen de prijzen opnieuw verloot worden. Prijzen dienen te worden opgehaald op een nader door KWO te bepalen moment.

6.) KWO is niet aansprakelijk voor eventuele directe en/of indirecte schade voortkomende uit of verbandhoudende met deze actie. KWO is niet aansprakelijk voor de werking van de prijzen. Garantie etc verloopt allemaal rechtstreeks via de fabrikant van de betreffende producten. Minderjarigen mogen alleen deelnemen aan de actie na toestemming van ouders/verzorgers.

Ook voor leerzame (technische) artikelen en video’s kijk je op de KWO Community.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook