WIN een 12V50 Classic accu van Rebelcell!

Favoriet Favoriet
WIN een 12V50 Classic accu van Rebelcell!

Rebelcell bestaat maar liefst vijf jaar en dat jubileum gaat niet zomaar voorbij. Om hun vijfjarige bestaan te vieren geven ze namelijk een 12V50 lithium accu weg, inclusief lader én waterdichte battery bag! Hieronder lees je hoe je kans kunt maken op deze brute prijs.


De mannen van Rebelcell aan het woord: Rebelcell is al vijf jaar lang toonaangevend in de hengelsport met licht gewicht, high performance lithium accu’s. Of je nu je dieptemeters van stroom moet voorzien, de hele dag met je boot op de elektromotor moet varen of je laptop, koelbox en camera gear in de wildernis moet opladen: Rebelcell kan jou altijd voorzien van genoeg power!

Rebelcell biedt een breed scala aan accu’s voor zowel de karper- als de roofvisser!

De 12V50 Classic van Rebelcell weegt slechts vijf (!) kilo en heeft met dit lage gewicht ongekende topprestaties. Tot 100% ontladen, snel opladen, lange levendsduur (tot wel tien visseizoenen) en perfect te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een 55lbs elektromotor!

De waterdichte tassen van Rebelcell bieden uitstekende bescherming tegen de weerselementen!

Meedoen is eenvoudig!

Hoe gaaf is het om een echte Rebelcell accu te winnen, inclusief lader én waterdichte battery bag ter waarde van bijna €600?! Hieronder lees je welke twee stappen je moet voltooien om mee te doen:

De winnaar van de 12V50 Classic wordt zaterdag 19 oktober bekend gemaakt. Succes!

Team Rebelcell


Meer weten over Rebelcell? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl