ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

WIN een lang weekend naar Jurassik Carpe 2 – The Carp Specialist

Favoriet Favoriet
WIN een lang weekend naar Jurassik Carpe 2 – The Carp Specialist

Jullie hebben ongetwijfeld de video van het KWO team op Jurassik Carpe 2 voorbij zien komen. In een midweekje wisten Pilaar, Hofman, Bulters & 5 andere strijders ruim 50 vissen te strikken (tot in de 20kg)! Vandaag kregen we een leuk bericht van Bas van Klaveren van The Carp Specialist. We mogen namelijk een weekendje vissen op dit gave water weggeven!

We mogen namelijk een weekendje vissen op dit gave water weggeven!

Ga jij straks met je maat naar Jurassik Carpe?

Hoe doe je mee?

Wil jij kans maken op een lang weekend vissen op Jurassik Carpe 2? De prijs is voor jou en je vismaat en heeft een waarde van €200,-. Zo doe je mee:

STAP 1: LIKE deze Facebookvideo
STAP 2: DEEL de Facebookvideo op je eigen FB page.
STAP 3: TAG een maat in de comments die je mee wilt nemen!

Veel succes! Over een weekje maken we de winnaar bekend. Voor meer informatie over het Jurassik Carpe complex: check onderstaande video van Bas van Klaveren en Michiel Pilaar.

Nieuwsgierig geworden en zin in een avontuurlijke karpertrip in een mooie omgeving? Boek dan jouw karpervakantie op Jurassik Carpe (op slechts 3,5 uur rijden vanaf Breda).

Een mooie brace voor Marco Nap en Rik Alderkamp tijdens de KWO Team Challenge.

Voor Jurassik Carpe 1, klik hier. Voor JC 2, klik hier en voor het derde (kleinere) meer: klik hier.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl