ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

WIN een visreis naar Raiden’s Lake t.w.v. €350,-

Favoriet Favoriet
WIN een visreis naar Raiden’s Lake t.w.v. €350,-

Lijkt het jou leuk om net als Michiel Pilaar & Sjors Kwinten samen met je vismaat een gratis midweek naar keuze in het 2018 of 2019-seizoen op Raiden’s Lake van De Karperhoeve te vissen? In samenwerking met The Carp Specialist verloten we daarom deze waanzinnige prijs t.w.v. €350,-. Meedoen is eenvoudig. Je hoeft enkel je naam en emailadres te droppen via onderstaande button!

Klik hier om mee te doen!

Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt! Veel succes 🙂


Meer informatie over Raiden’s Lake

Het Belgische domein De Karperhoeve kent een rijke historie. Waar ooit een moeras lag en waarvan werd gezegd dat het er spookte, ligt nu een prachtig domein voor de sportvisser. Naast het populaire Timmy’s en Tine’s Lake, hebben de mannen van The Carp Specialist samen met eigenaar Timmy een nieuw water geopend: Raiden’s Lake. Het water is perfect voor de visser die veel actie wilt krijgen, maar ook in alle luxe aan de waterkant wilt vertoeven. Timmy vertelt het volgende:

We hebben met Raiden’s Lake ons best gedaan om een perfect ACTIEWATER te creëren en we zijn er dan ook van overtuigd dat er veel visplezier beleefd gaat worden vanuit de mooie huisjes!

Wil je veel actie krijgen, maar toch in stijl verblijven? Dan is Raidens Lake een goede keuze!

Op het twee hectare grote water zijn een tweetal huisjes geplaatst. Daarnaast kun je profiteren van het comfort in de taverne die op een steenworp afstand staat. Ook het visbestand is in orde. De recordkarper weegt momenteel zo’n 18kg en er zwemmen 5 bekende karpers boven de 15kg. Met zo’n 250 karpers en 4 steuren op het water is actie bijna gegarandeerd en leent het water zich perfect voor de visser die prijs stelt op actie én wat extra comfort! Meer info check je op de website en in onderstaande video:


Kortom, nieuwsgierig geworden en wil jij kans maken op de visreis van €350,-? Vergeet dan niet je emailadres achter te laten via onderstaande button! Veel succes 🙂

Klik hier om mee te doen!

Actie, luxe en dat allemaal dicht bij huis… #RaidensLake


Wil je meer weten over Raiden’s Lake (of direct boeken)? Klik dan hierrr! Voor alle andere wateren van The Carp Specialist check je de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina en Insta page te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl