ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Win een Water Wolf camera – KWO Community Prijs

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

We hebben weer een vette prijs voor de KWO Community klaar staan. Deze keer verloten we een complete Water Wolf set. Met deze speciale onderwatercamera kun je exact zien wat er gebeurt met je rig en kun je wellicht een karper filmen die zichzelf haakt. De set heeft een waarde van ruim €200,-.

water-wolf-rig-cam-1

UPDATE 1 SEPTEMBER – 9 UUR

Zojuist hebben we middels de Random Name Picker Tool de winnaar gekozen van de memberactie van de maand Augustus. Het is geworden: MELVIN STOUT. Gefeliciteerd kerel, de Water Wolf set komt deze week nog jouw kant op!

Stay tuned voor de volgende winactie. Die zal in de loop van september bekend gemaakt worden!


HOE DOE JE MEE?

Kans maken op deze set is heel simpel: Wij verloten deze prijs namelijk onder de KWO Community Members. Ben je al KWO Member? Dan doe je al automatisch mee, je hoeft zelf dus niets te doen! Aan het einde van de maand Augustus gaat deze prijs er uit! Houd dus de Community Homepage in de gaten. Uiteraard plaatsen we ook een bericht in de KWO Facebookgroep als de winnaar bekend is!

Waterwolf actie

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook