WINACTIE: Scoor een weekend vissen voor 2 vissers op de Ganzenkuil!

Favoriet Favoriet
WINACTIE: Scoor een weekend vissen voor 2 vissers op de Ganzenkuil!

Beste KWO’ers: er staat weer een hele gave winactie voor jullie klaar. Angling Escapes geeft namelijk een weekend vissen op de Ganzenkuil weg, ter waarde van maar liefst €270! Meer info over het water én over de winactie lees je hieronder.


Angling Escapes aan het woord: Om het najaar goed te beginnen mogen we in samenwerking met een hele gave prijs weggeven: een vistrip voor twee personen naar het Nederlandse betaalwater De Ganzenkuil! Deze prijs heeft een waarde van maar liefst €270,- en is in 2020 te verzilveren.

Wil jij kans maken om GRATIS achter dit soort bakken aan te jagen? Lees dan snel verder!

Meedoen

Wil jij kans maken op deze prijs? Meedoen is super eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is de Facebookpagina van Angling Escapes Benelux te liken en te volgen. Klik op de button hieronder om naar de Facebookpagina te gaan, klik op ‘Vind ik leuk’ en that’s it: je doet mee!

Wie weet zit jij binnenkort op dit kraakheldere water te vissen!

Over de Ganzenkuil

De Ganzenkuil is een uniek Nederlands betaalwater van 19 hectare groot, dat onder de rook van het Gelderse Nijmegen ligt. Het is een kraakheldere afgraving, die van oorsprong een zandwinningsput is. Door deze oorsprong kent het water flinke dieptes, tot wel 22 meter!

De Ganzenkuil kent behoorlijke dieptes.

Over het bestand hoef je je niet druk te maken: dat zit wel goed! Het gemiddelde gewicht ligt rond de 30 pond en de topvis gaat over de 20 kilo. Aan vette bakken geen gebrek!

Voor brute vissen hoef je niet per sé naar Frankijk. Op de Ganzenkuil zwemmen ze namelijk ook!

Wil je meer weten over dit water, bekijk dan eens dit artikel, waarin Angling Escapes het water aan je voorstelt.

Succes met de winactie!

Het team van Angling Escapes


Meer weten over de Ganzenkuil, of over de andere wateren uit het aanbod van Angling Escapes? Check dan de website, en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl