ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

WINACTIE: Scoor jij deze SP C-Tech Sleeping Bag van Solar?

Favoriet Favoriet
WINACTIE: Scoor jij deze SP C-Tech Sleeping Bag van Solar?

Om de laatste volledige werkweek van 2019 goed te beginnen heeft Solar een HELE vette winactie opgezet. Je kunt namelijk de Solar SP C-Tech Sleeping Bag winnen! Lees hieronder meer over de prijs en over hoe je meedoet.


Solar aan het woord: Nu de koude periode van het jaar is begonnen kun je absoluut niet zonder een goede slaapzak. De SP C-Tech slaapzak leent zich perfect voor deze periode van het jaar!

Deze zeer luxe 5-season slaapzak is namelijk vervaardigd uit Rip-Stop nylon materiaal en hoogwaardige polyester vulling voor maximaal comfort. De High Spec vulling waarborgt een heerlijke warme nachtrust en de hoge kwaliteits snelritsen zorgen ervoor dat je zonder problemen kunt uitstappen bij een aanbeet.

De SP C-Tech slaapzak is perfect voor de koudere maanden!

De slaapzak is te bevestigen aan de bedchair aan het hoofdeind, voeteneind én het middenstuk, zodat de slaapzak geen kant op kan. Bovendien biedt de afneembare fleece gevoerde thermal cover extra bescherming wanneer het echt koud is!

Review

Wil je bewegende beelden zien van de slaapzak? Check dan de review die de mannen van Carpology van de slaapzak maakte:

Winactie

Wil jij kans maken op deze slaapzak? Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Like de Facebookpagina van Solar Benelux (klik HIER)
  2. Ga naar het bericht over de winactie op onze Facebookpagina, LIKE het bericht en DEEL het op je tijdlijn (klik HIER)
Wie weet ga jij er met deze heerlijk warme slaapzak vandoor!

Wie weet ga jij er met deze gave slaapzak vandoor.

Succes!

Team Solar Tackle


Wil je meer weten over de SP C-Tech slaapzak of over de andere producten uit de Solar range? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl