ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Winactie en Vakantiedeals bij Eddy Sterckx: 15% korting op het gehele assortiment!

Favoriet Favoriet
Winactie en Vakantiedeals bij Eddy Sterckx: 15% korting op het gehele assortiment!

Ben jij nog op zoek naar een goede bestemming voor je vakantiegeld? Zoek dan niet verder, want in de webshop van Eddy Sterckx ben je aan het juiste adres. Tot en met 7 juni profiteer je van 15% kassakorting op het gehele assortiment van Pro Line, Faith én Eddy Sterckx!

Ook loopt er momenteel een gave winactie van Eddy Sterckx, waarbij je maar liefst 50 kilo Red Angel boilies kunt winnen, ter waarde van €350!

Haal onder andere de Bon Rouge van Eddy Sterckx nu extra voordelig in huis. Deze boilie heeft zich al ruimschoots bewezen!

Winactie

Eddy Sterckx vertelt: De Eddy Sterckx Baitrange bestaat al bijna 25 jaar. Nu we door de Coronacrisis heen het zonnetje weer zien opkomen willen we graag iets terug doen voor al onze klanten, namelijk een like, share en winactie! De winnaar zal bekend worden gemaakt als de Vakantiedeals in de webshop, waarbij je 15% korting scoort op het hele assortiment, aflopen op 7 juni.

De Red Angel heeft Eddy al behoorlijk wat grote vissen opgeleverd!

Wat valt er te winnen? Maar liefst 50 kilo van één van de best vangende boilies uit de Eddy Sterckx range: de Red Angel. Klik op de button hieronder om met de winactie mee te doen!

Je mag ook altijd een vangstfoto plaatsen op mijn Facebookpagina, altijd gaaf om te zien!

Succes met de winactie!

Eddy Sterckx


Vakantiedeals

Het Eddy Sterckx team vertelt: De afgelopen maanden waren voor veel mensen behoorlijk pittig door het Coronavirus. Hoog tijd voor een positief bericht, vonden wij! Om iedereen in deze bijzondere tijden tegemoet te komen profiteer je tot en met 7 juni van onze vakantiedeals, waarbij je maar liefst 15% korting krijg op het gehele assortiment van de Eddy Sterckx webshop!

Profiteer van 15% korting op ALLES van Pro Line, Faith en natuurlijk Eddy Sterckx!

Shopvoorbeelden

Van aas tot boten en van end tackle tot bivvies: alle items die je maar kunt verzinnen zijn in de shop te verkrijgen! Hieronder hebben we drie strakke items op een rijtje gezet voor je:

Let op: de korting wordt automatisch toegepast in het winkelmandje.

#1 Pro Line

De gloednieuwe Crayfish Range van Pro Line is in de webshop te verkrijgen. Scoor bijvoorbeeld de nieuwe pop-ups nu voor slechts €8,49 per potje! Verkrijgbaar in 15mm en 20mm.

Klik op de afbeelding om de range te bekijken!

Benieuwd naar het volledige assortiment van Pro Line? Klik dan op de button hieronder:

#2 Faith

Zeker in het voorjaar is het aan te raden om korte sessies te vissen en regelmatig te verkassen. Om actief te blijven is een compacte shelter een absolute must! De Faith 2-Rig Shelter is perfect voor deze visserij en kost je nu slechts €110,49!

Klik op de afbeelding om de shelter te bekijken!

Benieuwd naar het volledige assortiment van Faith? Klik dan op de button hieronder:

#3 Eddy Sterckx

De Red Devil Fluor Pop-ups zijn perfect om in te zetten in het voorjaar. Dit opvallende aasje (inclusief booster!) is te verkrijgen in 10mm, 12mm en 15mm en kost je nu slechts €8,49!

Klik op de afbeelding om de Red Devil Fluor Pop-ups te bekijken!

Benieuwd naar het volledige assortiment van Eddy Sterckx? Klik dan op de button hieronder:

Veel plezier met shoppen!

Team Eddy Sterckx


Meer weten over het assortiment van Eddy Sterckx? Bezoek dan de webshop en hou de Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl