ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Winteractie: profiteer van €60 korting op de Deeper Chirp+

Op zoek naar een compacte fishfinder die zelfs in je zak past? Bekijk dan eens de Deeper Chirp+, het ideale hulpmiddel om een een water mee in kaart te brengen. Daarnaast vind je met deze handige gadget de beste winterstekken. Je scoort ‘m nu extra voordelig, dus wacht niet te lang!


Team van Deeper aan het woord: Voor deze winter hebben we een gave actie, namelijk €60 korting op de Deeper Chirp+. Hij heeft een bijzonder klein formaat, waardoor deze altijd in je (jas)zak past. Je kunt er dus lekker op uit gaan met een kort hengeltje en de Deeper om het water eens goed uit te kammen. Op deze manier vind je snel en eenvoudig interessante diepteverlopen, voor in de winter bijvoorbeeld, waar je je rig kunt droppen!

Profiteer deze winter van €60 korting op de Deeper Chirp+

Perfect voor de winter

In de winter bewegen de vissen vaak zeer beperkt. Locatie is dus in deze periode 100% de sleutel tot succes. Heel vaak liggen de vissen opgestapeld bij elkaar. Als je de holding kan ontdekken, kan je zomaar eens op een flinke pot goud stuiten! Ga erop uit met een hengel of knoop de Deeper Chirp+ met de Flexible Arm Mount aan je rubberboot vast. Scan het water af naar interessante stekken, bijvoorbeeld stukken met taluds naar dieper water toe.

Terwijl je aan het werpen of rondvaren bent kun je tegelijkertijd de data opslaan zodat je later een waterkaart kunt maken van het water. Hiermee zie je in één oogopslag wat de diepere stukken zijn en waar de potentiële trekroutes liggen! Dit zijn de stekken die je in de koudere maanden in de gaten moet houden en waar je de focus op moet leggen. Door één keer het water goed in kaart te brengen kun je daar het hele seizoen (en zelfs nog lang) van blijven profiteren! Voor meer informatie, klik je hier!

Team Deeper


Scoor de actie hier en bekijk de Deeper Chirp+ in de onderstaande video!

Bekijk ook