Word KWO member

Winterblues – Terugblik op de ‘koudwatervisserij’ van Mark Pansar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Zoals de titel al verklapt, viste Mark Pansar fanatiek door in de winterse maanden. In dit artikel blikt de sympathieke Belg terug op enkele koude sessies die op rolletjes verliepen. Er is oog voor tactiek, aas, rigs en uiteraard komen er ook de nodige mooie vissen voorbij!

Een vette wintervijftiger, Pansar vist al jaren de winter steevast door.

Mark Pansar vertelt: Het is 9 november, 10:40, als ik in extase verkeer. Terugvarend met mijn oortjes in en aan de andere kant MC-Hero, Giovanni Vanhooren, himself. Een paar minuten eerder is hij live getuige geweest van de vangst van de magische Zwarte Zijdestreep. Zij is de kers op de taart na een verblijf van drie uiterst succesvolle maanden aan het meest tot de verbeelding sprekende Belgisch water; de Maasvallei.

Nooit eerder heb ik aan zo’n mooi water vertoefd. Het is dan ook de laatste aanbeet die ik er krijg want de week erna is het over en uit. De eerste echte winterprik drijft over De Lage Landen en ik beslis om dit water voorlopig de rug toe te keren. Een kwestie van keuzes maken want op termijn zou het zeker nog gelukt zijn om één of meerdere aanbeten te forceren. Doch denk ik bij mezelf: “Pansar, genoeg is genoeg!”

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook