Word KWO member

Winterse tactieken van Ricardo Koster – Ba(a)s on Tour

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Benelux, Tactiek, Video

Goed nieuws Members! Onze bebaarde vriend Bas van der Werff gaat dit jaar een aantal toffe video’s maken voor de KWO Community. Met de insteek ‘Ba(a)s on Tour’ bezoekt hij telkens een interessante visser en vist een sessie mee. Bas probeert hierbij de focus te leggen op de persoon zelf én op de gebruikte tactieken die ingezet worden om de karpers aan de schubben te komen! In deze eerste aflevering reist Bas af naar 010 om Ricardo Koster het vuur aan de schenen te leggen… 😉

Ricardo is niet vies van een potje wintervissen…

…met menige ijskoude vangst als resultaat!

Ricardo zal voor jullie geen onbekende meer zijn. Inmiddels dropte hij meerdere toffe blogs op de Community en ook in de Facebookgroep is hij erg actief. Zijn grote passies zijn: honden, fotografie en (hoe verrassend) karpervissen. En dat laatste doet hij zoveel als mogelijk, óók in de winter. Blanken doet hij maar zelden en vandaar dat Bas op de koffie ging om Ricardo en zijn wintertactieken op film vast te leggen. Veel kijkplezier!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook