ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Wintervissen met Originals op de Koperen Plas: 16 aanbeten binnen 30 uur!

Favoriet Favoriet
Wintervissen met Originals op de Koperen Plas: 16 aanbeten binnen 30 uur!

Dat je ook in de winter serieus goede sessies kunt vissen bewijzen Originals mannen Martin Post en Thimon Dokter. Ondanks de lage watertemperatuur van 5.1 graden wisten de mannen volop actie te forceren!

Ook in de winter kun je (monster)sessies beleven!

Martin vertelt: Halverwege januari had ik samen met Thimon een korte sessie ingepland op de Koperen Plas in Zwolle. Door de extreem lage watertemperatuur wisten we dat locatie de sleutel tot succes zou worden. Uiteindelijk bleek dat te kloppen en wisten we maar liefst 16 aanbeten te krijgen in minder dan 30 uur tijd!

Het werd een succesvolle wintersessie!

In de onderstaande video laten we zien hoe we gevist hebben: tips, tricks, rigs en aas komen allemaal voorbij! Uiteraard is de video voorzien van de nodige dikke bakken en prachtige sfeershots. Enjoy!


Meer zien van Originals? Check dan de website en volg ook de Facebookpage om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Komend jaar gaan de Originals boys meer van dit soort video’s maken. Hou het YouTube-kanaal dus in de gaten voor meer content!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl