ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

XXL Winacties bij Pro Line in aanloop naar Carp Zwolle + WIN EEN LITHIUM ACCU PACK

Favoriet Favoriet
XXL Winacties bij Pro Line in aanloop naar Carp Zwolle + WIN EEN LITHIUM ACCU PACK

De Nederlandse aas, tackle en groot materiaal producent Pro Line staat volgend weekend GROOTS op Carp Zwolle in de IJsselhallen! Pro Line neemt veel fonkelnieuwe producten mee, waaronder de lang getestte The Crayfish boilie! Verder kun je Bezoek dan Hal 4 (stand 406 t/m 408) voor leuke en spetterende acties! Laten we eerst eens kijken wat de mannen van PL allemaal aan het weggeven zijn in de winacties!

Op Zwolle kun je de populaire Light Weight boten van Pro Line voor een scherpe prijs jouw uitrusting binnen varen…

Actie 1: Win een Pro Lithium Pack 80ah t.w.v. €699,-

Vorig jaar nam Pro Line de Lithium Accu pack op in haar range en dit bleek een voltreffer! Deze lichtgewicht accu is een must voor elke karpervisser die regelmatig een boot gebruikt. Deze accu is speciaal ontwikkeld voor ‘outdoor’ gebruik en natte omstandigheden. De vorige accu van Pro Line had een sterke van 55A, deze accu heeft een sterkte van 80A. Daar kun je dan ook een flink aantal uren mee varen! Voor een video van Pilaar over de accu en alle specs, klik hierrr.

Ga jij er met deze accu vandoor?

In samenwerking met Pro Line mogen we op de KWO Facebookpage een exemplaar van deze accu (incl. lader) weggeven. Wil jij kans maken op deze prijs van €699,- dan moet je het volgende doen:

Stap 1: Like de Pro Line Facebookpage.
Stap 2: Volg Pro Line op Instagram.
Stap 3. Deel de winactie die op de KWO Facebookpage staat (klik HIER)!

Volgende week donderdag maken we de winnaar bekend tijdens een livestream op de stand van Pro Line op Carp Zwolle! Veel succes.


Deze winacties lopen nog! Doe mee!

Actie 2: Nieuw kledingpakket van Pro Line; Wil jij goed gekleed naar de waterkant dit voorjaar? Doe dan mee met deze winactie en scoor een Hooded Sweater, T-shirt, Jogger en een Jogger Short. De kleding is niet alleen voorzien van een mooie pasvorm en een fraai design maar zit ook nog eens uiterst comfortabel. Het kledingpakket heeft een waarde van €149,96!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan op de Pro Line Facebookpagina!

Actie 3: High Instang Range Pakket naar keuze; Wil je visjaar zorgeloos beginnen en je niet druk hoeven maken over je aaskeuze? Doe dan mee met deze winactie en win een compleet aaspakket t.w.v. €36,95!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan op de Pro Line Facebookpagina!

Het High Instant Range Pakket bestaat uit;

  • 1x 1kg 20 mm Readymades
  • 1x 1kg 2mm Pellets
  • 1x High Instant Pop-ups 15 mm 100 ML
  • 1x New Instant Pillow Popups
  • 1x High Instant Liquid 200 ML
  • 1x Baitspray 100 ml
Afgelopen jaar sneuvelden er veel machtige vissen op het aas van Pro Line!

De winnaar heeft de keuze uit de volgende smaak pakketten; Strawberry’ice – Banana N’Butyric – Peach & Pepper – Squid & Garlic – Monstercrab.

Tot op de beurs!

Zoals jullie zien is Pro Line niet bepaald op de zuinige tour! Doe mee met de acties en ga op Zwolle zeker even langs de mega stand in hal 4. Op het Instagram-account en de Facebook-pagina van Proline vindt je nog meer gave (nieuwe) producten én foto’s van onder andere de vangsten van de fieldtesters. Voor alle informatie over de producten surf je naar www.prolinecarpproducts.com.

Kom zeker de nieuwe ‘The Crayfish’ boilie ruiken en proeven op de stand in hal 4.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl