Zaterdag 9 maart in Sliedrecht: Ontmoet Alan Blair bij Hareco!

Favoriet Favoriet
Zaterdag 9 maart in Sliedrecht: Ontmoet Alan Blair bij Hareco!

De bekende hengelsportzaak Hareco in Sliedrecht heeft binnenkort wel een heel unieke open dag! Op zaterdag 9 maart komt Alan Blair langs wat jou de kans biedt om deze levende karperlegende in het echt te ontmoeten! 

Kom op zaterdag 9 maart langs bij Hareco om met de enige echte Alan Blair te praten!


De winkel

Jullie zullen ongetwijfeld al eens van Hareco Hengelsport hebben gehoord. Deze karperzaak verhuisde in het voorjaar van 2017 naar een pand dat maar liefst 11 keer groter was dan het vorige pand. Op Blankenstraat 4 in Sliedrecht kijk je je ogen uit bij maar liefst 2.100 vierkante meter karpergeweld!

Bij Hareco is het aanbod aan hengelsportmateriaal reusachtig!

Stretchers, tenten, voerboten, hengels en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het bij de mannen in Sliedrecht! Mocht je benieuwd zijn naar de winkel, check dan zeker het onderstaande filmpje waarin Pilaar een bezoekje brengt aan het nieuwe pand.

Een exclusief kijkje naar de nieuwe collecties van 2019

Bij Hareco check je als allereerste de nieuwste items en collecties voor het nieuwe jaar. Ben jij benieuwd wat er komend jaar allemaal in de karperwereld gaat verschijnen? Zorg dan dat je een bezoekje brengt bij de mannen in Sliedrecht!

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste kleding? Dan ben je bij Hareco aan het goede adres!

Ben je op zoek naar attractief aas…

…dan zit je bij Hareco in ieder geval goed!

Mocht je het shoppen beu zijn… Dan kun je altijd even chillen aan de bar 😉


Wil je alvast een kijkje nemen naar het assortiment van Hareco Hengelsport? Check dan hun website en vergeet ook zeker niet om de Facebookpagina een like te geven!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl