ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zet ‘m vast in je agenda: Carp Zwolle 2020 komt eraan!

Favoriet Favoriet
Zet ‘m vast in je agenda: Carp Zwolle 2020 komt eraan!

De kans dat je als karpervisser nog nooit van Carp Zwolle hebt gehoord is heel klein. Dit gigantische karperspektakel vindt jaarlijks plaats in de IJsselhallen in Zwolle, zo ook in 2020. In dit artikel geven je een eerste indruk over wat je kunt verwachten!

Bekijk in dit artikel waarom je de beurs in 2020 niet mag missen!

CARP ZWOLLE 2020 – The heart of carp fishing

De organisatie aan het woord: Langzaam maar zeker maakt CARP ZWOLLE zich op voor alweer de 26e editie van Europa’s grootste en mooiste karperbeurs. Van 31 januari t/m 2 februari 2020 zijn de IJsselhallen in Zwolle tot de nok gevuld met alles op het gebied van karpervissen. Als je hier niet vindt waar je naar op zoek, bent dan is de kans groot dat het niet bestaat!

Als het product niet op Carp Zwolle is te vinden, dan bestaat het waarschijnlijk niet!

140 Standhouders verdeeld over 20.000 m²

Ook dit jaar staan de IJsselhallen weer ramvol met alle populaire merken en producten op het gebied van karpervissen. Met een beursoppervlak van 20.000 m² hoef je je geen moment te vervelen! Hengels, molens, luggage, voerboten, end tackle, kleding, aas of wat dacht je van visvakanties of complete boten? Met meer dan 140 verschillende stands heb je altijd wat te kiezen! Ben je benieuwd of jouw favoriete merk dit jaar ook aanwezig is, neem dan even een kijkje op de deelnemerspagina van CARP ZWOLLE.

Voor iedere karpervisser zijn er volop dingen te beleven op de beurs!

Primeurs

CARP ZWOLLE wordt door standhouders aangepakt om hun laatste innovaties en producten te tentoonstellen voor het eerst aan het grote publiek. Breng je een bezoek aan deze karperbeurs, dan weet je dus zeker dat je verrast zult worden door leuke, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van karpervissen. Bovendien kun je alles aanraken, ruiken en vasthouden, en zijn de bekende testvissers van de verschillende merken aanwezig om jou een persoonlijke uitleg te geven over hun nieuwste producten.

Bij iedere stand zijn experts aanwezig om je de ins- en outs van hun producten te demonstreren.

Activiteiten 

Ook in 2020 is er weer genoeg te beleven op CARP ZWOLLE. Zo worden er ook dit jaar dagelijks een aantal zeer interessante lezingen van professionele karpervissers gehouden, kun je voerboten testen in onze vijver en verbeter je je werp en dril-skills op ons jeugdplein. Dit jeugdplein vind je in hal 5 en is helemaal ingericht voor de jeugdige karpervissers. Wil je meer weten hierover? Klik dan HIER!

Op de beurs wordt volop aandacht besteed aan de jonge karpervisser.

Maak kans op een visvakantie met je online tickets

Kaarten voor CARP ZWOLLE kun je natuurlijk aan de deur kopen, maar nog slimmer is het om ze van tevoren online aan te schaffen. Voor een e-ticket betaal je namelijk minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. Daarnaast speel je met een e-ticket automatisch mee om een visvakantie te winnen en ontvang je van KWO maar liefst DRIE gratis member movies! Reden genoeg om je ticket online te kopen.

Scoor je ticket online en check drie films op de KWO Community helemaal GRATIS!

Over de beurs

De beurs begint op vrijdag 31 januari 2020 om 09:00 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag is CARP ZWOLLE 2020 open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Ook op zondag 2 februari opent de beurs om 09:00 maar sluit een uurtje eerder, om 16:00 uur.

Wil jij zeker zijn van een bezoekje aan de beurs? Scoor dan nu online je tickets!

Wil jij meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE breng dan vooral een bezoekje aan www.carpzwolle.nl. Hier vind je alles wat je moet weten!

Tot ziens op de beurs!

De organisatie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl