1000+ PREMIUM UPDATES STAAN VOOR JE KLAAR! KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Zigvissen in België met Joey Kouwenhoven – MH on Tour

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 10 MIN

Yo MH, lijkt het je wat om binnenkort eens te gaan ziggen in België?

Tsja, jullie snappen dat Mark daar niet lang over na hoefde te denken toen Joey Kouwenhoven dit voorstel deed. De (bomvolle) agenda’s werden naast elkaar gelegd en een datum werd geprikt. Hoe het de boys vergaat op dit toffe circuitwater zien jullie in deze video!


#Zigfishingtime

Mark aan het woord: Nadat Joey mij begin dit jaar de video’s had laten zien die hij op dit water had opgenomen stond ik meteen te popelen om samen met Joey die kant op te gaan. Uiteraard spraken de vissen tot de verbeelding, maar eerlijk gezegd was het vooral de manier van vissen die ik verder onder de knie wilde krijgen… namelijk zigvissen!

Het vissen met een zigrig heb ik inmiddels best een aantal keer gedaan, maar met wisselende resultaten. Om vertrouwen te krijgen in een nieuwe tactiek moet je het simpelweg vaak doen en moet je er genoeg vis mee vangen. Op die manier kun je de set-up verder tunen, naar je eigen hand zetten en met vertrouwen vissen!

Deze prachtige schub kwam ook op de zig…

Een diep stuwmeer?

Het water in kwestie is een stuwmeer van zo’n 8 hectare met dieptes tot 7 meter. Er wordt best wel stevig gevist door de locale vissers. Daardoor kennen de vissen het klappen van de zweep en is het niet eenvoudig om een vis op de bodem te vangen. Daarnaast is er zone waar je niet vanaf de kant mag vissen, de vissen weten dit en liggen hier grotendeels van de tijd. Je kunt dan op de bodem, onder de vis, gaan vissen maar hierdoor ga je er niet veel vangen. De karpers liggen er op half water of (op zonnige dagen) aan de oppervlakte. Dé manier om ze hier te strikken is met de zig. Zie hoe het ons is vergaan in de video hieronder…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook