ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zo begin ik op een nieuw viswater – Watersense met Mark Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Je leest het zo vaak: zoek de vissen en je zult vangen. Lekker makkelijk praten, denk je dan wellicht. Hoe vind ik nu in godsnaam die vissen? In dit artikel geeft Mark Hofman enkele handvaten over zijn aanpak op een nieuw water en waar hij zoekt naar de vis en stekken. Lees dus snel verder!

Nieuw water, nieuwe uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk succes kunt boeken?

Ervaring & leermomenten

De successen die ik vandaag de dag boek komen door de vele jaren ervaring en toewijding: ongeveer vanaf mijn tiende levensjaar vis ik al op karper! Op ervaring kun je terugvallen. Je herkent situaties, type wateren, gedrag van vissen en ga zo maar door, MITS je jezelf bewust maakt van je fouten. Als je hier niet goed op reflecteert dan blijf je dezelfde fouten maken en kom je niet verder vooruit. Wees je hier dus van bewust en neem de tijd om even stil te staan na een sessie en noteer wat je de volgende keer anders zou doen.

Sta stil bij wat er goed of fout gaat. Reflecteer je eigen acties!

Dit is een vrij algemene les die op veel dingen toepasbaar is, maar ik wilde het toch een kwijt omdat dit hiermee jouw ‘watersense’ kunt ontwikkelen en verbeteren.

Hiermee kun je jouwe ‘watersense’ gaan ontwikkelen!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1