ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zo koop je ONLINE een vergunning voor jouw Franse viswater!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 12 MIN

Je hoort de gaafste verhalen over het vissen op openbaar water in Frankrijk. Echter: velen laten zich (nog) tegenhouden om zelf het avontuur aan te gaan. Eén van de meest gehoorde redenen is “ik heb geen idee hoe ik een vergunning moet kopen!” Waar vissers vroegâh hun vergunning kochten in een nostalgische sigarenzaak of bij de lokale hengelsportwinkel is het nu online te regelen op www.cartedepeche.fr. Hoe je een jaar- of vakantievergunning koopt? Dat leer je in dit artikel!

De reden dat we dit artikel schrijven is omdat het niet heel eenvoudig is om op Cartedepeche.fr een vergunning te bemachtigen. Je zou haast denken dat de Fransen dit bewust lastig hebben gemaakt om alle mooie wateren voor zichzelf te houden 😉 Maar goed, illegaal vissen zonder vergunning is natuurlijk ook niet de bedoeling. Vandaar dat we jou en je vismaat met dit artikel helpen met het aanschaffen van een carte de pêche, want dat is namelijk de exacte vertaling van ‘visvergunning’.

Je zou haast denken dat de Fransen dit bewust lastig hebben gemaakt…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook