ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zo vang je meer karpers tijdens een weekje betaalwater! Tip 1 tot en met 5

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 8 MIN

Betaalwateren: de één heeft er niets mee, en de ander vindt het geweldig. In dit artikel gaan we het niet hebben over de voor- of nadelen van een betaalwater, maar geven we jullie praktische tips die je kunt gebruiken om het maximale uit je vistrip te halen. Let’s go!

Tips die je kunt gebruiken om het maximale uit je vistrip te halen!


De uitdaging van het vissen op een betaalwater zit hem veelal in de factor tijd. Vaak heb je slechts een week (of zelfs minder!) om een water te leren kennen en er vissen te vangen. Om in korte tijd tóch succesvol te zijn en je vangsten te maximaliseren hebben we 10 tips voor je uitgewerkt die jij in kunt zetten tijdens het vissen op een betaalwater. 5 tips delen we vandaag met je en volgende week zondag volgen nog eens 5 handige tips!

Op betaalwateren kun je prachtige sessies beleven, maar eenvoudig is het vaak niet!

Tip 1: Zoek op internet naar informatie

In dit artikel vertelt Thimon Dokter misschien wel de allerbelangrijkste tip: zorg voor een goede voorbereiding! Over de meeste betaalwateren is op internet al de nodige informatie te vinden. Denk hierbij aan de vangsten van de afgelopen periode, op welke stekken er goed werd gevangen, met welk aas er werd gevangen of bijvoorbeeld een dieptekaart. Ook informatie over het bestand, witvis en kreeftjes of ander (on)gedierte kan zeer nuttig zijn. Al deze kleine stukjes informatie kunnen je kennis van het water een boost geven, waardoor je veel sneller succesvol kunt zijn!

Thimon vist graag op betaalwateren en zorgt altijd voor een goede voorbereiding!

Op KWO hebben we de rubriek BTW Revealed waar inmiddels 31 betaalwateren zijn besproken. Klik hierrr om te kijken of het jouw beoogde water erbij zit.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook