ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Zo ving ik deze targets – Deel 2 – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In het eerste deel vertelde Willem ons hoe hij zijn targetvisserij de afgelopen jaren heeft ervaren. Daarnaast deelde hij zijn kennis over voertactieken, luchtdruk en gaf hij nuttige tips over deze (soms lastige) visserij. In dit tweede deel koppelt hij wederom theorie aan de praktijk door enkele voorbeelden te geven hoe hij recent een serie prachtige Nederlandse parels wist te vangen… Let’s go!


Willem vertelt: In deel 1 vertelde ik al een aantal belangrijke factoren die bij targetvissen komen kijken. In dit tweede deel wil ik twee specifieke voorbeelden aanhalen waarin ik eind vorig jaar en begin dit jaar tijdens slechts een aantal sessies alle topvissen van twee verschillende wateren wist te vangen. Op beide wateren geloof ik dat dit lukte door een bepaalde voertactiek ‘los te laten’ op het water. We beginnen met water 1.

Er zouden geen emmers voer aan te passen komen, hooguit een paar handjes én een paar liter water.

Eén hengel op de juiste plek is meer waard dan 3 hengels in het wilde weg…

Succes op een klein, drukbevist circuitwater

Water 1 is een afgesloten water dat zich aan een bosrand bevindt. De natuur is er heerlijk rustig maar dat is over het aantal vissers (en voerders) niet te zeggen. De parels van vissen die er huizen kennen het klappen van de zweep dan ook maar al te goed. Telkens als ik bij het watertje aan kwam zat er wel iemand te vissen óf was iemand bezig met voeren. De ene visser knalde er slechts een handje aas in, de andere een volle emmer. Zo gaat het op veel wateren en helaas komt dat de vangsten niet ten goede. Voedselnijd is ver te zoeken en de vissen azen met de grootste voorzichtigheid. Ze groeien er wel goed van, dat is dan weer een voordeel…  😉

Afgelopen najaar was er één om nooit te vergeten.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1