ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zoektocht zonder einde – Deel 2 – Winderige voorjaarssesie

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 16 MIN

Na het zeer goed bekeken eerste deel over de riviervisserij van Joachim Stelma en Christian Ruit werden we bedolven onder de positieve reacties. Velen van jullie kunnen dit soort video’s wel waarderen zo bleek. We zijn dan ook trots dat de boys wederom achter de computer zijn gaan zitten om flink wat GB’s te finetunen tot een strakke video. Na het winterse avontuur van vorige keer is het nu tijd voor een brute najaarssessie!


Joachim vertelt: We zijn weer terug in 2016 en schrijven het voorjaar. Chris en ik broeden op een nieuwe sessie en gaan optie voor optie langs. De gele sterretjes in Google Maps worden stuk voor stuk bekeken en uiteindelijk blijven er een aantal stekken over waar we, gevoelsmatig, zeker kans maken op een flinke bak. En dat is het zetje in de goede richting, die wetenschap rechtvaardigt de keuze voor een nieuw rivieravontuur!  😉

Ongerepte stekken als deze hebben onze voorkeur!

Zeker als er zulke karpers te vangen zijn…

Niet alles ging van een leien dakje…

We krijgen vaak de vraag “hoe we toch op al die stekken terecht komen? Gaan jullie altijd naar dezelfde plekken?” Dat niet, maar wil je écht oogsten dan is terugkeren wel aan te raden. Je leert het gebied/stek dan toch beter kennen. De stekken waar we vissen tijdens deze trip hebben we ook al eerder bevist. Enkele jaren geleden al viel ons oog namelijk ook al op deze zone.

Altijd op zoek naar bakken…

…van de mooiste Franse rivierstekken!

Ontelbaar veel jumpers zagen we destijds, ik denk wel 20-30 per minuut! Helaas hadden we toentertijd alleen een klein rubberbootje bij ons en blies er een flinke mistral over de rivier. Te gevaarlijk om alles over te varen. Toen we in april 2016 terugkwamen en er weer een mistral opzette wisten we waar we heen moesten… Geniet dan ook van deze nieuwe video van dik 15 minuten:

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook