ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Zomeractie bij Global Fishing: Fikse kortingen op Navigator en Maverick voerboten

Favoriet Favoriet
Zomeractie bij Global Fishing: Fikse kortingen op Navigator en Maverick voerboten

Sla je slag met deze zomeraanbieding op de Navigator en Maverick voerboot. Global Fishing heeft deze zomer een geweldige aanbieding bij aanschaf van een van hun voerboten in combinatie met de Raymarine WiFish.

Klik hier om naar de actie te gaan!


De mannen van Global Fishing aan het woord: De Navigator voerboot is bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse karpervisserij. In 2008 startte het bedrijf Global Fishing met de productie van deze oerdegelijke voerboot. De Navigator onderscheidt zich van de andere voerboten omdat deze met de hand wordt gemaakt met de beste onderdelen die er verkrijgbaar zijn. Geen Chinese rommel maar Nederlandse handarbeid!


Inmiddels varen er in Europa zo een 3000 stuks rond! En dat de boten betrouwbaar zijn blijkt uit de cijfers, want sommige voerboten die in 2008 zijn verkocht komen vandaag de dag terug voor een upgrade zoals bijvoorbeeld het aanpassen of het vernieuwen van een dieptemeter.
De Navigator voerboot heeft een trimaran romp met een sterke enkele motor en wordt vervaardigd uit 4mm slagvast ABS en is daardoor inzetbaar in de meest bizarre condities. Waar andere voerboten met bijvoorbeeld twee motoren op den duur scheef gaan varen doordat de motoren van elkaar gaan verschillen qua kracht, heeft de Navigator dat niet.


Naast de Navigator is er ook de Maverick, een goedkoper alternatief. Welke is vervaardigd met dezelfde romp, maar met minder opties (zoals hook release) en een andere handzender, voor de karpervissers met een kleiner budget. Zowel de Maverick als de Navigator worden geleverd met twee voerbakken, welke kunnen worden voorzien van elk 1,5 kilo voer. En ook hebben beide voerboten een schroefbeschermer, wat het in principe onmogelijk maakt om door je lijn het varen! En ze kunnen probleemloos door wier, leliebladen en zelfs beukt ie met gemak door het riet heen.

De Maverick, het goedkopere broertje.

Karpervissers die een Navigator of Maverick willen aanschaffen kunnen de boot helemaal naar eigen wens samenstellen. Je kan zelf de opties kiezen, en de boot in elke gewenste kleur laten leveren. Je kunt het zo gek niet bedenken om je eigen uitstraling aan de boot te geven. Je kan zelfs je eigen naam of logo op de boot laten zetten! Je kan hem laten spuiten of zelfs een H2O foliedip laten toepassen (watertransferprint).


Naast de opties op het gebied van kleurstelling, kan je ook kiezen voor GPS en uiteraard een dieptemeter. En voor 2019 komt Global Fishing nu met een zomeraanbieding. Als je nu je Navigator of Maverick bestelt in combinatie met de Raymarine Wifish krijg je een fikse korting op de totaalprijs. De Navigator voerboot is te koop vanaf 1249 euro, echter heb je dan alleen een kale boot zonder lak of dieptemer en kan je zelf kiezen voor een rode, groene of blauwe verlichting op de RVS drukschakelaars en heeft de boot standaard verlichting.

Zomeractie 1: De Navigator

 • Navigator voerboot inclusief 12Volt 16Ah Lithium Ion accu;
 • Paarse achterverlichting (nieuw!);
 • Zwarte accenten (voor/achter verlichting, roer en schroefbeschermer)
 • High Power zoeklicht;
 • Raymarine Wifish;
 • Draagtas camouflage (nieuw!).

Normaal kost dit alles bij elkaar € 2.399, in de zomeraanbieding scoor je deze uitgebreide boot voor slechts € 2.099!

Vervoer je boot veilig in de nieuwe tas!

Zomeractie 2: De Maverick

 • Maverick voerboot inclusief 12Volt 11Ah Lithium Ion accu;
 • Paarse achterverlichting (nieuw!);
 • Zwarte accenten (voor/achter verlichting, roer en schroefbeschermer);
 • High Power zoeklicht;
 • Raymarine Wifish;
 • Draagtas olijfgroen.

Normaal kost dit alles bij elkaar € 2.099, in de zomeraanbieding scoor je deze uitgebreide boot voor slechts € 1.849!

De zomeraanbieding start op 1 juli 2019 en loopt tot 31 augustus, zolang de voorraad strekt! Dus zorg dat je er op tijd bij bent.

De Raymarine Wi-fish

De Raymarine Wi-fish is een dieptemeter die extreem veel detail kan laten zien door de CHIRP downvision technologie van Raymarine. En je hebt geen extra dieptemeter of iets dergelijke meer nodig, want middels de app van Raymarine kun je je telefoon of tablet omtoveren tot dieptemeter. De Sonar wordt in de voerboot ingebouwd en gemodificeerd en het signaal wordt hiermee versterkt tot 300 meter (door middel van onder andere een extra antenne op de voerboot).


Met de applicatie kan je terugkijken en pauzeren en het beeld is superscherp. De Raymarine Wi-Fish is zelfs zo gedetailleerd dat je in de meeste gevallen het voer uit je voerbak ziet vallen op het scherm! Uiteraard moet je dan niet volgas varen, maar als je de boot laat dobberen en je opent de voerbak dan zie je precies waar jouw voer (en haakaas) terecht komt.

Navigator voerboot met vijzel.

Kortom, zeker de moeite om eens een kijkje te nemen op de website!

In onderstaande video legt Peter Vlasveld uit.

Global Fishing


Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes check je de website van Global Fishing én volg je ze op Facebook & Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl