Word KWO member

Zonder wrijving geen glans – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Jooow, waar blijft de nieuwe blog van Ricardo Koster?

Die vraag kregen we de afgelopen weken veelvuldig op de redactie. Gelukkig staat er nu weer een portie leesvoer voor jullie klaar. Ricardo borduurt voort op zijn vorige update waarin hij onder winterse omstandigheden toch nog succesvol kon zijn. De ijskoude omstandigheden waren in februari en maart nog niet verdwenen, maar daarover hieronder meer! Let’s go! 


Ricardo aan het woord: Tijdens het schrijven van dit artikel zitten we inmiddels alweer een heel eind in maart. Terugblikkend kan ik zeggen dat een productief 2017 voor mij werd afgesloten in stijl. De schub en spiegel uit het vorige stuk maakten echt enorm veel goed in het late najaar. We springen nu door naar januari 2018. Het jaar begon slecht voor mij doordat ik twee weken ziek thuis zat. Totale verdoemenis waarbij ik net als vele anderen een griepvirus te pakken had. Ach ja, je kan het maar vast gehad hebben! Toch….?

In gedachten ben ik aan de waterkant.

De helemaal NDK sessie!

Ik bel Aydin op of hij zin heeft om een korte instant sessie te doen op een simpele knollenput. Het is immers winter en zeker in deze tijd geldt voor mij het principe: vis is vis! Aydin is uiteraard wel te porren voor het eerste visje van het jaar en het is tevens een prachtige windstille zonnige zomerdag. Dat het vrij zacht en mooi weer is, bleek wel na aankomst op het water. De beoogde stek en zelfs de andere optionele stekken zijn allemaal bezet. Dat was niet de afspraak! Na ruim 2,5 uur verspeelde vistijd settelen we ons op een stek waar we eigenlijk niet heel veel vertrouwen in hebben. Na vier visloze uurtjes blijft het netje dan ook zo droog als de Sahara. Scheisse!

In de winter geldt: vis is vis!

Het netje blijft zo droog als de Sahara.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook