ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

10 jeugdige Instagrammers om in de gaten te houden

Favoriet Favoriet
10 jeugdige Instagrammers om in de gaten te houden

Ze zeggen wel eens “de jeugd heeft de toekomst” en binnen het karpervissen is dit natuurlijk ook zo. Als we door Instagram scrollen zien we opvallend veel jonge, fanatieke vissers die vol passie hun avonturen delen op hun feed. Bekijk hieronder 10 toffe jonge vissers die je ZEKER moet volgen!


Let op: het is geen wedstrijdje en de vissers zijn niet gerangschikt naar het aantal volgers dat zij op ‘The Gram‘ hebben… Karpervissen is immers meer dan wat getalletjes in een app. 😉

Tip #1: @rik.h.fishing

We trappen onze lijst af met het account van Rik. Er staan een berg (grote) vissen op dit account die meteen onze aandacht trokken. In het profiel zit een mooie variatie aan Franse biggen en Nederlands stad- en poldergeweld!

Een Franse unit die Rik vorig jaar wist te strikken.

Tip #2: @dutchcarpstalker

Een gedreven jonge knaap die op zijn fiets de polderstelsels in zijn omgeving onveilig maakt. Zo kunnen we Arnoud perfect omschrijven. Zijn profiel is gevuld met prachtige oer-hollandse poldervissen die hij graag stalkend probeert te verschalken.

Eén van de vele brute vissen op Arnoud’s profiel.

Tip #3: @armin_karpervissen

Op zijn profiel zien we meteen dat Armin een echte allround visser is. Naast de vele fraaie karpers komen er ook bakken van snoeken en zelfs snoekbaarzen voorbij. Zeker iemand om in de gaten te houden!

Een prachtige rivierstrijder!

Tip #4: @viskidboaz

Velen onder ons kennen deze #LEGEND ondertussen al, maar voor degene die hem nog niet kennen is het nu het moment om zijn profiel eens te bekijken. Penvissen, snoekbaarsvissen, poldervissen op snoek, werpend vissen op de boot, oppervlakte- en statisch vissen op karper, voor Boaz is niets vreemd!

Check ook zeker zijn YouTube kanaal, hij heeft inmiddels al meer dan 50 duizend abonnees!

Tip #5: @j__fishing_adventure

Aan Jesse’s profiel te zien, hebben we hier alweer te maken met een jonge gedreven karpervisser. En dat kunnen wij alleen maar waarderen! De fraaie vangsten volgen elkaar mooi op en het schijnt dat hij in de winter niet bang is van een portie roofvistanden.. 😉

Jesse heeft de start van het jaar in ieder geval niet gemist.

Tip #6: @rootje._015

Kastelen van snoekbaarzen, bakken van snoeken en parels van karpers. Dit zijn zowat de foto’s die je op Rodrique zijn profiel mag verwachten. Deze gepassioneerde jonge visser heeft al heel wat prachtige vissen op zijn palmares staan. Beslist iemand om in de gaten te houden!

Een ongelofelijke droomschub die ook op zijn profiel te vinden is.

Tip #7: @carp.hunterrr

Op Jens’ profiel staan een hoop vissen om van te watertanden. Zowel in België als in Nederland wist deze topper al mooie vissen te vangen. De foto hieronder zegt dan ook méér dan genoeg: the future is bright!

Lekker bezig Jens, hopelijk wordt 2021 minstens even succesvol!

Tip #8: @mark_carpangling

De 16-jarige Mark Lock plaatste al heel wat fraaie foto’s op zijn pagina. Hij houdt ervan om lekker freelinend de polders in te duiken. Dat werpt zo te zien goed zijn vruchten af. Blijven gaan Mark!

Een prachtig hoogtepunt uit 2020 voor Mark.

Tip #9: @sigicarpfishing

Naast mannen zijn er ook een aantal fanatieke jonge vrouwen met een tof Instagramprofiel. Eén van de meest bekende is de Belgische Sigi van den Borre. Ook haar account staat vol met (hele toffe) foto’s wat haar profiel het bekijken waard maakt!

Sigi heeft flink wat indrukwekkende vangsten op haar IG staan!

#10: @tichovandijk_carpangler

We sluiten deze lijst af met het profiel van Ticho Van Dijk. Deze jonge gast belaagt het liefst karpers op kanalen en parkwateren. Zeker en vast iemand waar we in de toekomst nog veel zullen tegenkomen!

Lekker bezig Ticho, zeker blijven doorgaan!

Dit waren 10 accounts van jeugdige karpervissers om goed in de gaten te houden. Vergeet natuurlijk niet om ook ons KWO account te volgen, klik hierrr! Veel plezier op Insta, maar vergeet niet dat de échte avonturen niet online maar aan de waterkant worden beleefd 😉 

Succes dit voorjaar!

KWO Redactie


Check ook zeker het KWO account op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl