15% korting tijdens de Tacklebox Beurs 10-daagse

Favoriet Favoriet
15% korting tijdens de Tacklebox Beurs 10-daagse

Kon je op de beurs niet vinden wat je zocht of was je niet in de gelegenheid om te gaan? Geen paniek: de mannen van De Tacklebox staan voor je klaar! Tot en met woensdag 6 februari ontvang je maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. Hieronder lees je meer over deze supergave actie!

Op zoek naar gave items voor een nóg gavere prijs? Dan ben je bij De Tacklebox op het juiste adres!


De mannen van de Tackelbox aan het woord: De winter is in volle gang en dat is een goed moment om je visuitrusting klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Om je daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn start trakteert De Tacklebox je op een ‘beurs 10-daagse’. Je ontvangt tot en met woensdag 6 februari 15% korting op ons hele assortiment. Jaja, je leest het goed! Maar liefst 10 dagen lang vette kortingen op ALLES!

Ga naar de website

Ook deze Xtractor hengels scoor je extra voordelig!

Bestellen vanuit je luie stoel

Kun of kon je niet slagen tijdens Carp Zwolle, check dan sowieso de webshop van De Tacklebox. Het assortiment is extreem uitgebreid zodat je werkelijk alle items kan vinden om dit jaar goed van start te gaan. En weet je wat nog leuker is? Ze bezorgen de producten bij je thuis, meestal zelfs gratis!

Snel een nieuw waadpad in huis hebben? Bestel ‘m dan nu!

Tijdens de beurs 10-daagse profiteer je van 15% korting op het hele assortiment, uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes. Ga naar www.detacklebox.nl en profiteer meteen!


Wil je meer weten over De Tacklebox? Bekijk dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl