16 maart: Carp Season Kick Off bij Hengelsport Leiden

Favoriet Favoriet
16 maart: Carp Season Kick Off bij Hengelsport Leiden

Zaterdag 16 maart is Hengelsport Leiden het kloppend hart voor de karpervisser. Alweer voor de vijfde keer organiseren de mannen in Leiden de Carp Season Kick Off. En dat het weer een dikke dag wordt staat buiten kijf! Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open en is het startsein voor het nieuwe seizoen een feit. 


De mannen van Hengelsport Leiden aan het woord: Met deze heerlijke dagen in februari zal bij menig visser de drang om naar de waterkant te gaan snel toenemen. Of in ieder geval spulletjes inslaan en gereed zijn voor het nieuwe visseizoen. Het is zeker de moeite waard de winkel weer te bezoeken, deze staat voller dan ooit tevoren!

Boegbeeld en bakkenvanger Hans Wowijs is natuurlijk ook aanwezig!

Trakker en Aqua

Sinds kort is er bij ons een mooi assortiment Trakker en Aqua te bemachtigen. Denk hierbij aan de Roving Bags van Aqua, de storage boxen, onthaakmatten of de luggage van Trakker. Iedere visser kent de kwaliteit van deze merken. Mocht je iets willen wat ze niet verkopen, wordt het natuurlijk gewoon besteld voor je!

Aqua products, iedereen kent de kwaliteit van dit merk.

Allinpartikels

Vanaf dit jaar gaan wij ook diverse items van Allinpartikels verkopen. Diverse kant en klare potten partikels, waaronder de HSL spodmix. Ook zullen wij een kant en klare stick mix met boekweit, hennep én gecrushte bollen van ons huismerk gaan verkopen. Top om in de prille lente de eerste vissen mee te verleiden!

Top om in de prille lente de eerste vissen mee te verleiden!

PB Products

Van het bijna ‘Leidse’ PB Products zijn ook alle producten voorradig. De loden zijn weer terug, de nieuwe Stretch Attack, Hollow Kevlar en vrijwel het gehele assortiment hengels. Als een van de eerste winkels staat er maar liefst vier meter endtackle in onze toch al volle winkel!

RidgeMonkey

Uiteraard hebben wij voldoende ingeslagen bij de mannen van RidgeMonkey. Zo hebben we naast de Bucket Seats en de Toilet Seats uiteraard ook het gehele assortiment Gorilla Boxes op voorraad!

Uiteraard hebben wij voldoende ingeslagen bij RidgeMonkey.

Carp Season Kick OfZet alvast in je agenda: zaterdag 16 maart. De leukste en gezelligste open dag, de Carp Season Kick Off. Héél veel bekende namen, barretje met eten en drinken én een dikke kassakorting staan garant voor een lekker dagje!

Waar: Hengelsport Leiden: Mary Beystraat 9, Leiden
Wanneer: Zaterdag 16 maart (10:00 tot 16:00)


DUS, zet zaterdag 16 maart groot omcirkeld in je agenda! Wil je ondertussen meer weten? Kijk dan op de Facebook van Hengelsport Leiden.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl