ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

20% korting bij Pioneer Baits tijdens de Black Friday actie!

Favoriet Favoriet
20% korting bij Pioneer Baits tijdens de Black Friday actie!

Ook dit jaar komen de mannen van Pioneer Baits weer met het Black Friday weekend! Het komende weekend scoor jij namelijk 20% korting in de Pioneer Baits webshop. Lees snel verder om te weten hoe jij deze korting verzilverd!


De mannen van Pioneer Baits aan het woord: Dit weekend zijn wij uiteraard weer terug met het jaarlijkse Black Friday Weekend! Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december scoor je 20% korting op vrijwel het gehele assortiment, met uitzondering van de intropakketten. Om het nog mooier te maken, geldt deze korting zelfs bovenop de staffelprijzen. Lekker inslaan dus! Gebruik de kortingscode ‘BLACKFRIDAY’ in de Pioneer Baits webshop om je korting te verzilveren.

Scoor nu je favoriete Pioneer Baits boilies voor een zacht prijsje!

Deze actie biedt natuurlijk een uitgelezen kans om onze zeer attractieve en zeer goed vangende pop-ups met grote korting aan te schaffen. Of wat te denken van onze baitsoaks of dips, om je haakaas te pimpen! Onderschat het laatste niet voor de winterperiode. Dit kan je sessie een ware boost geven!

In de winterperiode kan deze baitsoak zomaar eens die ene extra vis opleveren!

Winterspecials

Natuurlijk is er ook weer onze Winterspecials-range die inmiddels een trouwe schare gebruikers heeft opgebouwd! Dit aas heeft een goed verteerbare basismix. De samenstelling van de bol maakt deze zeer geschikt voor het bijhouden van een voerplek, maar de bol is ook zeker geschikt voor de instant visserij!

Deze bol uit de Winterspecial-range is ideaal voor het bijhouden van een voerstek in de winter!

Naast de goed vangende bol bevat de Winterspecials-range ook baitsoak, pop-ups, wafters, chopz en de partymix. De Winterspecials-range producten bestel hier!

Ook deze Winterspecial featherweights zijn een enorme aanrader voor de wintervisserij!

Kortom: deze fantastische deal kun je toch niet laten liggen? Gebruik dit weekend de kortingscode BLACKFRIDAY op de Pioneer Baits webshop om jouw code te verzilveren!

KWO redactie


Wil je verder op de hoogte blijven van de producten van Pioneer Baits, zorg dan dat je de website, Instagram- en Facebookpagina van Pioneer Baits in de gaten houdt!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl