5 scherpe vakantiegeld aanbiedingen bij KWO

Favoriet Favoriet
5 scherpe vakantiegeld aanbiedingen bij KWO

Mei, een mooie maand om achter de karpers aan te gaan! Op de meeste wateren is de vis al aardig ‘los’ en wordt er goed gevangen. Daarnaast is mei ook de maand waarin de meeste van ons hun vakantiegeld ontvangen. Een lekker extraatje voor onze toch al dure hobby!

KWO heeft daarom 5 speciale aanbiedingen voor jullie gemaakt waarmee je extra veel voordeel scoort. Let op! Deze aanbiedingen zijn slechts 1 week geldig!

Actieperiode: zondag 24 mei tot en met zondag 31 mei


1. 15% korting op alle KWO Merchandise

We starten meteen goed door deze week 15% korting op alle KWO merchandise te geven! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen en je ontvangt direct 15% kassakorting in onze webshop!

Kortingscode: vakantie2015

Klik hier om naar de shop te gaan


2. AEE S51 Package + KWO T-Shirt

We hadden al een zeer scherpe aanbieding met de AEE S51 action camera, maar tijdens de actieperiode krijg je er zelfs nog een KWO T-Shirt bij! Het pakket bestaat dus uit:

  • AEE S51 action camera
  • Selfie Stick
  • Micro 32GB SD Card
  • KWO T-Shirt

KWO-Vakantiegeld-aanbieding-AEE

Normale prijs €314,90

Nu voor slechts €249,95

Klik hier voor de actie


3. KWO 3-pack DVD

BAM! Scoor in 1 keer deze 3 vette DVD’s voor een tijdelijk nóg scherpere prijs! Start met het kijken van ‘Pionieren in de Alpen‘, check dan ‘The Park Challenge‘ en sluit af met de nieuwste dvd van Pilaar & Hofman ‘Van de Alpen naar de Balkan‘.

KWO-Vakantiegeld-aanbieding-DVD

Normale prijs €39,85

Nu voor slechts €24,95

Klik hier voor de aanbieding


4. KWO Black Edtion T-Shirt + KWO Baseball Cap

Scoor nu een KWO T-Shirt met een stoere KWO Baseball Cap in het groen. Zo ben jij klaar voor het aankomende zomer seizoen!

KWO-Vakantiegeld-aanbieding-Cap

Normale prijs €39,95

Nu voor slechts €29,95

Klik hier om naar de actie te gaan


5. KWO Polo Shirt + Joggingsbroek

De nieuwe joggers (van House of Carp) zijn net binnengekomen. Bestel hem nu in combinatie met een KWO Poloshirt en scoor extra veel voordeel met deze vette outfit!

KWO-Vakantiegeld-aanbieding-jogger

Normale prijs €42,90

Nu voor slechts €32,95

Klik hier voor de actie


Bestel veilig en snel in de KWO Shop

Heb je nog geen ervaring met het bestellen in de KWO Shop? Weet dan dat wij er alles aan doen om jouw bestelling zo veilig en snel mogelijk af te handelen. Zo kun je in een beveiligde omgeving betalen met:

  • IDEAL
  • PayPal
  • Mr. Cash
  • Bankoverschijving
  • Creditcards

Daarbij doen wij er alles aan om jouw bestelling nog dezelfde dag te versturen. In de praktijk komt dat erop neer dat je je pakketje vaak al binnen 2 dagen in huis hebt. Mocht je ontevreden zijn of mocht er iets niet kloppen dan kun je met ons mailen op webshop@karperwereld.nl of bellen op 020-2610144.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl