Aanstaande zaterdag: Fishing&Food festival bij ZOO&ZO

Favoriet Favoriet
Aanstaande zaterdag: Fishing&Food festival bij ZOO&ZO

Zaterdag 20 april aanstaande opent ZOO&ZO Hengelsport haar deuren voor het grootse Fishing&Food Festival. Tijdens dit evenement scoor je niet alleen 20% korting op een groot deel van het assortiment, ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Lees hier wat je kunt verwachten.


ZOO & ZO aan het woord: Het Fishing&Food Fesitval is een smakelijke, gezellige en informatieve dag in het teken van onze prachtige sport én eten! Dit nieuwe festival staat in het teken van vissen en lekker eten. Tijdens het ZOO&ZO Hengelsport Fishing&Food Festival krijg je alle informatie, tips & tricks om dit seizoen de grootste vissen te vangen! Kom langs met je vismaten, geniet van een hapje en een drankje en wissel de beste visverhalen uit! Kom 20 april (9.00-17.00 uur) naar het Fishing&Food Festival van ZOO&ZO Hengelsport!

Ook bij de extreem grote ZOO&ZO store scoor je zaterdag extra voordelig je spullen!

Food

Lekker eten en vissen gaat altijd goed samen! Naast het roken van je zelf gevangen forel zijn er nog verschillende foodtrucks aanwezig. Hier kun je voor een klein prijsje de lekkerste snacks en dranken kopen. Daarnaast is er ook een demonstratie van de Cobb barbecue. Een compacte barbecue die je ook uitstekend mee kunt nemen tijdens je vissessies!

Trakker en Aqua mannen Mathijs Lourens en Erik Hurxkens zijn aanwezig bij ZOO&Zo.

Bekende vissers

Het Fishing&Food Festival is ook hét moment om tips, tricks en informatie te vergaren. Er zijn namelijk allerlei bekende vissers én specialisten van onze merken aanwezig. Deze vissers kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten visserij, de producten én geven workshops:

  • Kees Nagel van CC Moore komt met een workshop pop-ups maken;
  • Mathijs Lourens & Eric Hurxkens zijn productspecialisten Trakker & Aqua;
  • Ernesto Kamminga en Stijn Leemreize van Carp Whisperer geven je workshops in onderlijnen maken en informatie over het vissen met zigs;
  • Willem Quint van CBB is een echte product specialist in de pellet visserij;
  • Stein Jansen komt namens Dream Baits, hij kan je alles vertellen over voerstrategieën.

WIN!

Er valt ook wat te winnen tijdens het Fishing&Food Festival! Wij verloten drie fantastische prijzen! Voor iedere visserij zit er wel een prijs bij, voor de karpervisser is dit een Trakker Tempest Brolly V2 ter waarde van € 259,-

Kom zaterdag naar ZOO&ZO en maak kans om er binnenkort zo bij te zitten.

Waar: Lorentzstraat 1B in Ede
Wanneer: Zaterdag 20 april van 9:00 tot 17:00
Prijs: GRATIS

Tot zaterdag!

Team ZOO&ZO


Ga jij niet naar de waterkant dit weekend ga dan lekker eten en shoppen bij ZOO&ZO. Voor meer informatie, check de website.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl