ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Aanstaande zaterdag: RidgeMonkey dag bij Hengelsport Leiden

Favoriet Favoriet
Aanstaande zaterdag: RidgeMonkey dag bij Hengelsport Leiden

De weken vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer kerst! Komende zaterdag (15 december) staat er nog wat gaafs in de planning bij Hengelsport Leiden, zij organiseren namelijk de eerste ‘RidgeMonkey Dag’. Deze dag staat in teken van een lekkere korting en vele andere activiteiten. Lees snel verder voor meer informatie!


Hengelsport Leiden aan het woord: Het is toch razend knap hoe snel de Engelse Firma RidgeMonkey naam heeft gemaakt onder vele, vele karpervissers. Wat begon met de ‘bakaap’ is aan het uitgroeien tot een volledig merk. De nieuwste items zijn de Bucket Seat en Toilet Seat, welke beiden op de Modular Bucket XL passen.

Beide producten passen op de Modular Bucket XL!

Zaterdag 15 december zijn deze (zij het in zéér beperkte oplage) verkrijgbaar in de winkel van Hengelsport Leiden. Het team van RM van captain Jeroen Flokstra en zijn mannen komen in het Leidse nog eenmaal in 2018 tekst en uitleg geven over de nieuwe producten!

Slechts in beperkte oplage beschikbaar 😉

Daarnaast is er ook nog eens een heel dikke kassakorting van 20% op ALLE* producten van RidgeMonkey (alleen voorradige items) gedurende deze dag. Uiteraard staat de koffie klaar! Ideaal dus om nog even een kerstcadeau in te slaan.

Dikke kassakorting van 20% op ALLE* producten van RidgeMonkey (alleen voorradige items) gedurende deze dag!

Kortom; zorg dat je aanstaande zaterdag (15 december) aanwezig bent in Leiden op de Mary Beystraat 9.

*Met uitzondering van de Vault C-Smart Powerpacks


Wil je meer weten over HS Leiden of gewoon lekker online shoppen? Bezoek dan de webshop van Hengelsport Leiden! Check daarnaast ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes: klik hierrr.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl