ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Bekijk hier de line-up van de KWO in Action Day 2021!

Favoriet Favoriet
Bekijk hier de line-up van de KWO in Action Day 2021!

Het grootste GRATIS outdoor event voor IEDERE karpervisser komt er aan! Op zondag 26 september is De Koperen Plas wederom de locatie voor de jaarlijkse KWO in Action Day. De hele dag is er rondom het water van alles te zien, te beleveren en vooral: te leren! Lees in deze update welke bekende karpervissers er zijn en wat ze voor jou komen doen!


Het eerste (fysieke) evenement in 2021

De KWO in Action Day is het eerste (fysieke) evenement dat weer plaatsvindt sinds Carp Zwolle 2020. Deze dag draait het allemaal om leren, uitproberen en beleven. Test producten in de praktijk, vraag jouw favoriete vissers het hemd van het lijf en neem een kijkje in hun tackleboxen!

Voor jong en oud…
…is er op de KWO in Action Day genoeg te beleven!

Plattegrond

Benieuwd wie en wat je op iedere stek kunt verwachten? Check dan de plattegrond hieronder:

Aanwezige vissers

De KWO in Action Day is de KWO in Action Day niet zonder een aantal bekende namen uit de karperscène. Naast Mark Hofman, Michiel Pilaar en Robin Bulters zijn ook Thijs Last, Niels van Vooren, Roelof Schut, Peter Vlasveld, Alan Blair, Mark Pansar, Marco Tetteroo en Kevin Diederen aanwezig! Daarnaast zijn ook de grootste YouTubers uit Nederland present.

Natuurlijk present: Pilaar en Hofman

De gastheren van de KWO in Action Day: Mark Hofman en Michiel Pilaar zijn natuurlijk aanwezig op zondag 26 september. Wil jij ALLES weten over vissen in Nederland, Frankrijk of ver daar buiten, even op de foto of gewoon gezellig kletsen en lachen, dan staan deze mannen natuurlijk voor je klaar!

P&H zijn uiteraard aanwezig op de KWO In Action Day!

Onder water met de mannen van Underfishing

Altijd al een kijkje willen nemen in de onderwaterwereld? Kom dan zeker langs op de stek van Underfishing! We kennen de mannen inmiddels wel van Instagram en YouTube waar ze super vette onderwaterbeelden laten zien, maar op de KWO in Action Day ontmoet je ze LIVE aan de waterkant. Alan Blair, Mark Pansar en Marco Tetteroo zitten een stek verder en zullen hun rigs positioneren voor de onderwatercamera’s van Underfishing. Zal het de mannen lukken om een karper te strikken onder het toeziend oog van jullie?

Karpers bespioneren in hun natuurlijke habitat: veel vetter wordt het niet!

Bekijk hieronder wat de mannen van Underfishing onder andere maken:

Speciaal uit Engeland: Alan Blair op bezoek bij Tetteroo en Pansar (vanaf 13:00)

We gaven het net al prijs, maar Alan Blair komt speciaal uit Engeland langs voor de KWO in Action Day. Samen met Marco Tetteroo is hij vanaf 13:00 op de stek te vinden bij Mark Pansar waar ze vissen voor de onderwatercamera’s van Underfishing. Daarnaast staan de mannen klaar voor al jullie vragen en zal er regelmatig een fotomomentje zijn! Misschien sta je er wel naast, als één van de hengels afloopt… Hoe gaaf is dat?!

Ook topvisser Alan Blair is aanwezig bij de KWO In Action Day!
Naast Alan zijn ook Mark Pansar…
…en Marco Tetteroo op de stand aanwezig.

Roelof Schut namens de Sportvisacademie aanwezig

Roelof Schut is grondlegger van de opleiding Sportvisserij & Waterbeheer, ook wel Sportvisacademie Zwolle genoemd die op het Zone College wordt gegeven. Het spreekt dus voor zich dat hij veel affiniteit heeft met jeugd en educatie. Volgens Roelof is de KWO Action Day de ideale dag om jonge karpervissers bij te praten over onze hobby. Vanwege zijn zeer ruime ervaring in de karpervisserij kun je bij hem terecht met vragen over allerhande onderwerpen; van het ziggen tot bodemvissen en van communicatie met andere watergebruikers tot karperbeheer. Wil jij jouw karperkennis verbreden, maak dan zeker een praatje met Roelof en ontfutsel zijn (geheime) kennis.

Meer weten over de Sportvisacademie? Dan is Roelof Schut je man! 😉

Leer beter fotograferen in de praktijk met Peter Vlasveld

Jullie kennen ‘Vlassie’ natuurlijk van zijn artikelen en video’s op KWO, zoals zijn tweeluik over fotografie. Naast dat je Peter op de in Action Day kunt vragen over zijn visserij, neemt hij ook zijn complete camera uitrusting mee en zal hij een live cursus geven over het fotograferen wanneer je in je eentje bent. Weet jij niet precies hoe je jouw apparatuur moet instellen? Neem dan niet alleen je goede humeur, maar ook je fototoestel mee!

Eindbaas Peter Vlasveld neemt zijn volledige camera gear mee en laat je van A tot Z zien hoe je vette ‘carpy’ pics kunt maken!

Ontmoet de mannen van YouTube aan de waterkant

Uiteraard kunnen de populairste YouTubers van 2021 niet ontbreken op de KWO In Action Day! Met tienduizenden views per video kunnen we wel zeggen dat DWFishingteam, Twincarp en Ruben Pels een hele generatie jeugdige karpervissers inspireert om naar de waterkant te gaan. Op zondag de 26e september kunnen jullie deze BK’ers het hemd van het lijf vragen én uiteraard lekkere hamburgers scoren 😉

Onder andere de mannen van DWFishingTeam…
…en TwinCarpNL zijn aanwezig op de KWO In Action Day!

‘Back to basic’ met Kevin Diederen

“Even terug naar de basis” op de stek bij Kevin Diederen. Voerboten, rubberboten, dieptemeters en andere handige snufjes worden hier even vergeten (alsof ze niet bestaan). Hier leer je precies werpen door gebruik te maken van distance sticks, achterhaal je de bodemstructuur met een peildobber en geeft Kevin nog veel meer basistips!

Leer werken met distance sticks, peildobbers en nog veel meer ‘oldskool’ tools om jouw visserij te verbeteren!

Alles over rigs en systemen op de stek van Thijs last

Als er één visser is die technisch EXTREEM goed onderlegd is, dan is het wel de goedlachse Thijs Last. Deze gedreven visser doet niets liever dan bezig zijn met strategie, rigs, aas én drillen 😉. Het is dan ook 100% zeker dat jij iets kunt bijleren als je langsgaat op de stek van Thijs.

Leer alles over strategie, aas en rigs…
…van topvisser Thijs Last!

René Treffers en Jeffrey Vierbergen

Maden en extreem dikke Franse karpers… daar kennen jullie René Treffers en Jeffrey Vierbergen van! Maar wisten jullie dat deze boys ook in Nederland bizar succesvol zijn geweest? Heb jij vragen voor deze bazen? Kom dan zeker langs op de stek van Navigator Baitboats want daar zitten ze te vissen. Uiteraard mét fonkelnieuwe voerboten dus als jij nog goed advies wilt over een boot op maat met dieptemeter: dan zit je goed bij Jeff & Treff!

Meer weten over het vissen met maden? Dan is de stek van René en Jeffrey zeker aan te raden!

Aanwezige merken

Maar er zijn nog meer topvissers en diverse merken aanwezig! Tijdens de KWO In Action Day krijgen de KWO boys ondersteuning van Navigator Baitboats, HAIX, Raptor Boats, Lowrance, Shimano, Baitworld, The Green Rhinos, Berns Baitboats, Trakker, PB Products, De Tacklebox en Originals Boilies. Diverse bekende consultants zullen acte de presence geven en uiteraard nemen zij genoeg materiaal mee om de theorie in de praktijk te brengen.

Van hengels en molens tot boten en tenten: alles wat met karpervissen te maken heeft vind je terug op de KWO In Action Day!

Het water op met Raptor Boats

Wie kent ze niet: de boten van Raptor Boats! Van piepkleine oprolbare bootjes tot vier meter lange boten en vlotten waar complete tenten op kunnen worden gebouwd: ze zijn allemaal te vinden in het gamma van deze Nederlandse firma. Tijdens de KWO In Action Day nemen ze diverse boten mee zodat jij de boten zelf kunt ervaren op het water!

Van boten en onthaakmatten tot compleet opblaasbare platformen: Raptor Boats heeft het allemaal!

Op pad in een echte karperboot? Probeer de Carp 530e van Carpsucces!

De mannen van Carpsucces nemen een échte karperboot mee naar De Koperen Plas. Zij verhuren naast voerboten namelijk ook een Carp 530e van Arynboats en die is tijdens de in Action Day te bezichtigen!

Bekijk de bijzonder vette Carp 530e op de Koperen Plas!

De onderwaterwereld in beeld met Lowrance

Locatie is alles, zeker voor ons karpervissers! Om de beste visstek te vinden is een goede dieptemeter onmisbaar en daarom nemen de mannen van Lowrance diverse modellen mee naar de KWO In Action Day. Kijk mee en leer tijdens diverse demonstraties aan de waterkant!

Altijd al meer willen weten over het inzetten van dieptemeters? Zorg dan dat je de stek van Lowrance bezoekt!

Rondvaren met de voerboten van Berns Baitboats en Navigator Baitboats

Zowel de mannen van Berns Baitboats als het team van Navigator Baitboats zijn aanwezig bij de KWO In Action Day. Ervaar de verschillende premium voerboten inclusief bijbehorende accessoires zoals dieptemeters en de autopilot functie van beide merken tijdens het evenement om jouw ideale voerboot te ontdekken!

Probeer de Xplore MKII van Berns Baitboats in de praktijk uit…
…en ervaar hoe het is om met de Navigator te varen!

Verder en preciezer werpen met de mannen van Shimano

Vis jij graag met compacte hengels en je rubberboot? Of ben jij een echte lange stand visser waarbij verre worpen het verschil kunnen maken? Zowel korte hengels als afstandskanonnen zijn te bezichtigen bij de Shimano stek! Mark Hoedemakers laat zien hoe je met boothengels aan de slag kunt gaan en Niels van Vooren brengt je werpskills up to date.

Leer werpen als een BAAS op de stek van Shimano!

Bekijk de Trakker bivvies, luggage en meer in real-life

Altijd al eens willen zien hoe een Trakker Tempest er in echt uit ziet? Of welke stretcher het beste past bij jou? Op de Trakker stek vind je diverse bivvies, stretchers, luggage en meer die het team graag aan je laat zien!

Bekijk onder andere de nieuwe Tempest modellen + accessoires op de Trakker stand!

Outdoorschoenen van HAIX

Zoals je wellicht al had gezien op het KWO platform gebruikt vrijwel het complete KWO team de outdoorschoenen van het Duitse HAIX. Van lichtgewicht lage modellen tot heavy-duty leren schoenen: alle soorten zijn op deze stek te vinden! Bezoek de stand en vind jouw ideale vis-schoenen.

Ontdek jouw favoriete outdoorschoen op de KWO In Action Day!

Alles over aas: van partikels tot boilies

Uiteraard kan aas niet ontbreken op de In Action Day! De mannen van Baitworld brengen diverse partikels mee en vertellen je graag meer over de verschillende soorten die ze aanbieden. Daarnaast brengt Originals diverse boilies uit hun assortiment mee, is frontman Martin Post aanwezig én kun je bij de KWO stand de KWO Specials in het echt bekijken, ruiken en meenemen. Zorg dus voor een lege kofferbak als je de In Action Day bezoekt! 😉

Martin Post vertelt op de stand over zijn visie op aas.
Ook Patrick Groenewegen van Baitworld is van de partij!

Bizarre Bussen: The Green Rhinos

Ben jij een echte rasavonturier? Dan zijn de bussen van The Green Rhinos een must-see op de in Action Day. Deze outdoor bussen zijn volledig ingericht voor de avontuurlijke (karper)visser en te bewonderen aan de Koperen Plas. Perfect voor de langere trip waarbij je op zoek bent naar een goed verblijf voor jou en je partner/vismaat!

End-tackle talk op de stand van PB Products

Ben jij op zoek naar betrouwbare end tackle? Dan is de stek van PB Products een must-see! Ze brengen volop end-tackle mee én laten diverse hengels en nieuwe kleding zien. Als kers op de taart is alle gear ook nog eens te verkrijgen bij de Tacklebox, dus je kunt het ook gelijk meenemen!

Bekijk alle nieuwe end-tackle en andere items van PB…
…en vul je tacklebox weer aan voor het komende najaar!

Shoppen bij de mannen van De Tacklebox

Op het verkopersplein vind je de stand van De Tacklebox, waar volop gear is te vinden zoals de end-tackle van PB Products, luggage en bivvies van Trakker en aas van Originals en nog veel meer!

De Tacklebox bouwt een complete winkel op aan de Koperen Plas zodat jij je favoriete In Action Day items meteen kunt shoppen!

Last, but not least: Kunstschilder Remko

Remko aan het woord: Door mijn ervaring (ruim 25 jaar) geniet ik enige bekendheid binnen de hengelsport- en koiwereld. Mijn streven is om een schilderij zo natuurgetrouw mogelijk te schilderen en zo het kunstwerk tot leven te brengen. Naast schilderen ben ik een hengelsport-en natuurliefhebber. Op de KWO in Action Day zal ik dan ook een aantal van mijn werken meenemen en ‘live’ bezig zijn met een schilderij!

Remko is een kunstenaar pur sang!

Deze dag is helemaal gratis voor alle bezoekers!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom snel aan als je er op zondag 26 september bij wil zijn. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Let op: je krijg alleen toegang met als je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, hoe dat werkt? Dat legt Michiel uit in de onderstaande video!

Kortom, twijfel niet schijf je in en we zien je op 26 september op De Koperen Plas in Zwolle!

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl