ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Beste Community Updates van augustus – De Italiaanse binnenzee, op pad met Messi en de kracht van voorgeweekte boilies!

Favoriet Favoriet
Beste Community Updates van augustus – De Italiaanse binnenzee, op pad met Messi en de kracht van voorgeweekte boilies!

De maand augustus is voorbij en dat betekent dat het einde van de zomer in zicht komt! Terug aan het werk, weekendsessies plannen EN natuurlijk de Community Updates checken. Door al dat zonnen en vissen heb je wellicht wat updates gemist, maar geen zorgen: hieronder sommen we vijf beste updates van de maand augustus nog even voor jullie op!


Klik op de afbeelding om het artikel of de video te openen.

#1: Pilaar & Ossie on Tour 2021 #1 – Start op Italiaanse binnenzee

Na de Frans-Zwitserse roadtrip van 2020 hadden Michiel en Remy snode plannen om ook in 2021 weer mooie avonturen te gaan beleven. Een land dat bij Ossie op zijn bucketlist stond was Italië en daar had MP ook wel oren naar… Italië, het land van pizza’s, bikkelharde verdedigers, temperament volle vrouwen én gigantische meren. Na wat speurwerk kozen Pilaar & Ossie een XXL binnenzee uit en met 9 dagen voor de boeg stelden de mannen zich een ambitieus doel: het vangen van een schubkarper van 110cm+!

Geen 110cm, maar absoluut een goede start!

In dit eerste deel zien jullie hoe Remy en Michiel eerst in een regenachtig Frankrijk een tussenstop maken om vervolgens door te reizen naar Italië, daar waar het avontuur pas écht los barst. Klik dan ook snel hier om de video te bekijken!

#2: How To: Dieptemeter tips van Thijs Last

Dat een dieptemeter een bijzonder handige tool kan zijn voor ons karpervissers… daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar waar moet je op letten bij aankoop, welke functies zijn onmisbaar en wat zeggen bepaalde vissignalen? Dit en meer deelt Thijs Last in deze video.

Een dieptemeter kan van grote meerwaarde zijn in jouw visserij.

Dieptemeters zijn tegenwoordig voor veel karpervissers een onmisbaar item geworden. Het heeft echt een berg voordelen en het levert gewoonweg meer vissen op. Je kan er heel eenvoudig vissen mee opsporen en dat is echt goud waard want we weten allemaal hoe belangrijk locatie is. Hoe je dat doet, zie je in de video!

#3: Doorbreek de dressuur met voorgeweekte boilies – Niels Van Vooren

Een veel voorkomend aspect binnen de hedendaagse karpervisserij is dat we steeds vaker te maken krijgen met ‘dressuur’. De karpers worden slimmer door de toenemende hengeldruk waardoor wij karpervissers alles uit de kast moeten halen willen we alsnog productief zijn. Een doordachte aanpak is vaak de sleutel tot succes en in deze update laat Niels Van Vooren zien hoe hij het verschil maakt op deze dressuurwateren!

Voorgeweekt aas kan doorslaggevend zijn!

#4: Belgisch beton – 48 uur met Messi | Bulters & Nappie

Na de vermakelijke “aakhaas” sessie van Messi en Pilaar leek het Bulters en Nappie erg tof om ook eens met deze Belgische eindbaas op pad te gaan. Het originele plan kon last-minute de prullenbak vanwege de extreme regenval, maar de boys lieten zich niet zomaar uit het veld slaan. Ondanks de tegenslagen kwamen ze met een hele toffe video uit België terug!

Plan B lijkt te slagen als deze brute kanaalschub op de kant komt!

Terwijl Bulters & Nappie hun laatste spulletjes bij elkaar rapen is Messi alvast onderweg naar de aangevoerde stekken. Het doorgaans heldere water waar gevist moest worden is na enkele uren van extreme regen omgetoverd tot een kolkende moddermassa en dus worden de plannen op het laatste moment gewijzigd. Het plan B dat Messi voor ogen heeft is echter wel even schakelen voor Bulters… Bekijk de video hier!

#5: Tijdmachine – Anders dan de rest vissen met Boudewijn Margadant

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervisser. Een machine die hen terugbrengt naar hun jeugd zodat ze hun jongere IK wat tips, tricks en wijsheden kunnen influisteren… In deze editie is het de beurt aan Boudewijn Margadant om de tijdmachine in te stappen. Hij deelt in dit artikel zijn vier belangrijkste tips met zijn jongere versie. Let’s go!

Het is de beurt aan Boudewijn Margadant om zijn belangrijkste tips en tricks door te geven!

Veel kijk- en leesplezier!

KWO Redactie


Nog geen KWO Member?! Meld je dan snel aan via de onderstaande button!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl