ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Beurs 6-daagse bij De Tacklebox – 20% korting op bijna ALLES!

Favoriet Favoriet
Beurs 6-daagse bij De Tacklebox – 20% korting op bijna ALLES!

De winter is in volle gang en dus is het een goed moment om je visuitrusting klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Om je daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn start aankomende dinsdag de ‘beurs 6-daagse’ bij de mannen van De Tacklebox. Hieronder lees je meer over de actie!

Zowel in de winkel als online scoor je volop korting!

De mannen van dTb vertellen: Jaja, je leest het goed! Je ontvangt vanaf dinsdag 28 januari tot en met zondag 2 februari maar liefst 20% korting op ons HELE assortiment*. Dat zijn maar liefst zes hele dagen lang vette kortingen op bijna alles!

Profiteer van volop korting op bijna het volledige assortiment van De Tacklebox!
Haal extra voordelige nieuwe hengels in huis…
…en scoor er gelijk een paar vette molens bij!

Bestellen vanuit je luie stoel

Zoals je waarschijnlijk wel weet staan wij niet op Carp Zwolle, maar je profiteert in onze winkel én in onze webshop wel van 20% korting op alle items die je nodig hebt om je seizoen fris te starten.

Vlijmscherpe haken dankzij de Nash Hook Doctor. Vanaf morgen met 20% korting bij De Tacklebox!

En weet je wat nog leuker is? Wij bezorgen de items snel bij je thuis, vanaf 50 euro zelfs gratis! Je hoeft je luie stoel dus niet eens uit om korting te scoren 😉

Veel plezier met shoppen!

Team De Tacklebox

*Let op: uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes

Haal bijvoorbeeld de Halo Power 96K nu voor slechts €199,99 in plaats van €249,99 in huis!

Ben je benieuwd welke producten er allemaal in de webshop zijn te vinden? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl