BFP Baits – Kikkererwten megadeal!

Favoriet Favoriet
BFP Baits – Kikkererwten megadeal!

We kennen BFP Baits vooral van hun boilie-assortiment, maar ze hebben ook een breed scala aan particles voor scherpe prijzen. Tijdens deze mega aanbieding scoor je de kikkererwten voor een spotprijs.

BFP Baits: Goedkoper voeren is haast niet mogelijk . Onderstaande prijzen zijn de kikkererwten per zak van 25 kg:

  • 1 zak = €24,95
  • 3 zakken =€67,50 ( 22,50 per zak)
  • 5 zakken = €99,00 (19,80 per zak )

Kikkererwten

De kikkererwt is een klassieke particle die al jaren erg veel wordt ingezet door karpervissers, omdat het in verhouding met boilies erg goedkoop is, kan er stevig mee worden gevoerd. Al dan niet in combinatie met boilies. Na een goede bereiding worden het heerlijke zachte ‘nootjes’ waar bijvoorbeeld flavours erg goed intrekken ( tip voor tijdens het koken). De kikkererwten in deze aanbieding worden vers en schoon geleverd in zakken van 25 kg.

Een goedkope en klassieke particle; de kikkererwt.

Bereiding

  1. 24 uur weken
  2. 25 minuten koken
  3. Na-soaken met de Sweet Supreme

Combineren

De kikkererwten nemen een hoop vocht op, door dit onder andere te doen met attractors geef je een eigen draai aan de kikkererwten. We adviseren in dit geval de Sweet Supreme, dit is een mierzoete vloeistof die niet alleen geur maar ook kleur geeft aan de kikkererwten. Uit zichzelf heeft de Sweet Supreme een wolkend effect, kortom je kunt de kikkererwten er flink attractiever mee maken.

Geef een eigen draai aan de kikkererwten door een attractor toe te voegen.

Daarnaast adviseren we ook met boilies ernaast te vissen, de kikkererwten zijn uiteraard een heerlijke aasje voor de karper, maar ook voor de brasem en zeelt. Door hoofdzakelijk met kikkererwten te voeren, maar wel met wat hardere en zoete boilies hierboven op te vissen druk je ten eerste flink de prijs, maar vergoot je ook aanzienlijk de kans op een karperaanbeet. En daar zitten we immers voor.

De Fruit Punch, een zoete en harde birdfood boilie.

Uit ervaring weten we dan de Fruit Punch het beste werkt in deze combinatie, deze zoete en harde birdfood boilie is oranje van kleur. Deze bol springt er qua kleur en geur dus boven uit, een echte aanrader om dit bovenop een kikkererwt-voerplek te vissen!

BFP Baits


Op de website van BFP Baits vind je nog meer informatie over de producten. Voor het laatste nieuws volg je BFP op hun Facebook-pagina en Instagram-acccount.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl