BFP Carp Store ‘online’ open dagen met 15% korting – 26 tot 29 maart!

Favoriet Favoriet
BFP Carp Store ‘online’ open dagen met 15% korting – 26 tot 29 maart!

De mannen van BFP Baits en hun BFP Carp Store timmeren hard aan de weg! Afgelopen jaar is Michiel namens KWO al bij ze op bezoek geweest, waarvan je de video hieronder kunt bekijken:

Afgelopen winter hebben ze de winkel flink onder handen genomen en het assortiment is bijna verdubbeld! Het 500 m2 grote pand is dus zéér goed gevuld. In dit artikel kunnen jullie een video bekijken waarin de nieuwe winkel van binnen is te bewonderen. Verder lees je over de open dag, die in een ander jasje wordt gestoken in verband met Corona.


Bas van den Broek vertelt:  BFP Carp Store annuleert de open dagen in d e winkel en houdt de open dagen in verband met het Corona virus enkel online, van donderdag 26 maart tot zondag 29 maart. Shop dus geheel veilig de komende dagen met 15% korting op het hele assortiment in onze webshop!

Bas is een ervaren visser die het assortiment van de BFP Carp Store nauwkeurig heeft samengesteld!

We hebben inmiddels een gloednieuwe webshop online staan met een live voorraad systeem. Dit betekent dat alles aanwezig is wat op voorraad staat in de webshop. Zo ontvang je altijd hetgeen wat je besteld!

Tijdens de open dagen kun je profiteren van maar liefst 15% korting!

Tijdens deze drie open dagen wordt er 15% korting gegeven op het hele assortiment ook in de webshop! Wil je onze winkel bezoeken tijdens deze open dagen? Vanwege het Coronavirus kunnen we slechts drie personen tegelijkertijd toelaten in de winkel. Besluit je om toch langs te komen, dan kan dat op:

Donderdag 26 maart 10:00 – 21:00
Vrijdag 27 maart 10:00 – 18:00
Zaterdag 28 maart 09:00 – 17:00

“Zien we jou terug in de winkel of op de webshop tijdens de open dagen?”

Kijkje in de shop

Met deze 15% korting scoor je bijvoorbeeld de nieuwe Trakker Brolly 100T of de nieuwe Sonik AXS tenten voor een zeer scherpe prijs! Daarnaast is deze korting erg handig om je tacklebox eens flink aan te vullen.

Neem een kijkje in de BFP Carp Store door op onderstaande video te klikken:

Naast de 15% korting hebben we een aantal speciale dagaanbiedingen, waaronder het volgende:

  • 20 kilo kant en klare tijgernoten = €45.-
  • 20 kilo kant en klare hennep = €45.-
Er zijn diverse speciale dagaanbiedingen, waaronder extra goedkope partikels!

Voor de andere speciale aanbiedingen volg je onze Facebook en Instagram pagina. We zorgen ervoor dat de voorraad tijdens de open dagen groot is, dus onder andere de Trakker stelling is goed gevuld!

Onder andere het complete Trakker assortiment is bij BFP te verkrijgen.

Online bestellen is dezer dagen de veiligste keuze, maar uiteraard ben je ook meer dan welkom in onze winkel.

We zien je eind maart!

Team BFP Carp Store


Meer weten over het assortiment van BFP Carp Store? Bekijk dan de website en hou ook de Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl