ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Big & Tall: De Trakker Tempest 100T en de RLX 8-Leg System

Favoriet Favoriet
Big & Tall: De Trakker Tempest 100T en de RLX 8-Leg System

Speciaal voor de grotere en zwaardere karpervissers heeft Trakker de zogenaamde ‘Big & Tall’ range ontwikkeld. In deze video kijken we naar twee producten uit deze serie: de Tempest 100T en het RLX 8-Leg System! Ben jij op zoek naar meer ruimte en meer comfort? Lees dan snel verder!


Video

Marco Nap vertelt je alles wat je moet weten over deze twee nieuwe items van Trakker! Wil je meer info, scroll dan verder naar onderen.

Tempest 100T

De Tempest range van Trakker behoeft geen introductie meer. Het unieke composieten spreidblok maakt deze serie tot één van de snelst op te zetten shelters in het karperwereldje! De ‘T’ in 100T staat voor Tall en dat is precies wat deze Tempest anders maakt: hij is een stuk hoger dan de andere modellen.

Dankzij de extra hoofdruimte is deze shelter ook voor de langere karpervissers geschikt!

Mocht je behoefte hebben aan wat meer hoogte in je shelter, dan is deze 100T een absolute aanrader. Uiteraard is de 100T voorzien van alle bekende features uit de Tempest range, zoals het unieke GRP composieten blok, dubbele ventilatiepanelen en anti-twist tentstokken. Check ‘m ook zeker op de website van Trakker!

Uiteraard ontbreekt het unieke GRP spreidblok niet op de Tempest 100T!

RLX 8-Leg Bed System

Het RLX 8-Leg Bed Systeem is, zoals de naam al doet vermoeden, een compleet slaapsysteem inclusief slaapzak. Deze stretcher is met een lengte van 208 centimeter en een breedte van 82 centimeter de grootste stretcher die Trakker ooit produceerde. Dankzij het zachte matras en het volledig verstelbare elastiek ben je verzekerd van een goede nachtrust!

Eén ding is zeker: op deze stretcher word je uitgerust wakker!

Op het RLX 8-Leg Bed System zit een 365 Sleeping Bag. Deze slaapzak is in meerdere configuraties te gebruiken: in de zomer kun je hem als 3-seizoenen variant inzetten en voor de koudere najaars- of zelfs winternachten gebruik je de extra laag om de slaapzak om te toveren tot een 5-seizoenen variant. Meer info check je op de website van Trakker!

Door de meerdere lagen van de 365 Sleeping Bag is hij het hele jaar door in te zetten!

Meer weten van Trakker? Check de website voor het volledige assortiment en volg ook de Benelux Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl