ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Boudewijn Margadant versterkt het team van PB Products!

Favoriet Favoriet
Boudewijn Margadant versterkt het team van PB Products!

Team PB products heeft zich versterkt met niemand minder dan Boudewijn Margandant! Je hebt deze fanatieke visser vast al eens voorbij zien komen op onze community. Verder heeft hij ook zijn eigen blog en Youtube-kanaal. Check deze update om meer te weten te komen over deze levende legende!


Boudewijn vertelt: Ik vis vanaf mijn zesde, dus nu bijna 40 (!) jaar. De eerste jaren veelal op forel in Denemarken. In Nederland belaagde ik toen karper, voorn, baars en snoek. In de begintijd werden de slootjes en dorpsvijvers in de nabijheid van mijn ouderlijk huis bevist met vaste stok en werphengel. Geleidelijk aan belandde ik steeds vaker aan de oevers van kanalen en meren en de vermaarde Sloterplas.

Boudewijn werd al snel gecharmeerd door het bevissen van kanalen.

Hier leerde ik in de loop der jaren ook Piet Vogel, Henk van Berkel en Bertus Wagenaar kennen, zo raakte ik meer en meer bekend met de producten van PB Products.

Brute, oer-hollandse platen zijn we van Boudewijn gewend.

Van huis uit ben ik een zoekende, actieve visser, dus beslaan pen-, oppervlakte en mobiel systeemvissen mijn visserij.

Een actieve visserij is iets dat Boudewijn enorm kan waarderen.

De zoekende, actieve manier van vissen is zelfs terug te vinden in mijn bootvisserij. Mede afhankelijk van het jaargetijde, bevis ik vaak één tot soms wel vijf stekken op een dag.

Meerdere stekken per dag bevissen is zijn prefererende aanpak, ook vanuit de boot.

Bij voorkeur op grote wateren en watersystemen, maar bij tijden ook de grachten van onder andere Amsterdam en andere kleinere wateren.

Buitenlandse visserij

Ik beschouw het buitenland niet als ‘het summun’.

Omdat er genoeg op en langs de wateren in Nederland te beleven is en de grootte van een vis voor mij verre van mijn drijfveer is, heb ik het buitenland nooit als ‘het summum’ beschouwd.

Er is zeker heel wat moois te beleven in Nederland!

Dat neemt niet weg dat ik zo nu en dan eens met hengels over de landsgrenzen knal. Zo ben ik de afgelopen jaren vooral veel naar de rivier de Lot geweest. Het riviervissen is iets waar ik optimaal van kan genieten.

Boudewijn is ook een fervente bootbezoeker!

De laatste jaren ben ik mij in Nederland meer en meer gaan specialiseren in korte sessies. Belangrijk hierbij is de gekozen tactiek in combinatie met het juiste voer en goed, betrouwbaar materiaal. Als deze combinatie strak zit is dit vaak de sleutel tot succes!

Goede tactiek, juiste voer en betrouwbaar materiaal is heel vaak BINGO!

Vang ze!

Boudewijn


Check zeker Boudewijn zijn Youtube-kanaal voor brute video’s en zijn Facebook en Instagram voor gave foto’s. Ook zijn blog is het bekijken waard! 😉 Vergeet tot slot ook zeker niet PB Products op Instagram en Facebook te volgen voor alle nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl