Carp Zwolle Nieuwsupdate – Deel 2

Favoriet Favoriet
Carp Zwolle Nieuwsupdate – Deel 2

Het aftellen is begonnen, want over enkele nachtjes slapen openen de deuren van de IJsselhallen in Zwolle zich weer voor de 24e editie van Carp Zwolle. Ook dit jaar is de beurs weer groter dan ooit en je vindt er dan ook de nieuwste en meest innovatieve producten, gave gadgets, fancy kleding en nog veel meer!

" Het aftellen is begonnen! "

Op Carp Zwolle vind je weer alle innovaties voor het komende visseizoen.

In de vorige nieuwsupdate konden jullie al enkele nieuwtjes, acties en producten van onze partners bekijken die je komend weekend in de IJsselhallen kunt checken in ‘real-life’. In deze tweede update gaan we niets anders doen, dus lees hieronder snel verder!


Over de beurs

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari staan de IJsselhallen in Zwolle wederom in het teken van karpervissen! Tijdens Carp Zwolle zijn ruim 150 standhouders van alle bekende merken aanwezig om op maar liefst 20.000 vierkante meter hun nieuwste producten, best acties en nog veel meer te tonen. Uiteraard kunnen ze je ook voorzien van deskundig advies, dus vraag ze gerust het hemd van het lijf!

Tijdens de beursdagen zullen alle bekende, maar ook onbekende merken haar nieuwste en meest innovatieve producten tonen.

Carp Zwolle opent elke dag om 09:00 en sluiten om 17:00 uur. Zondag sluit de beurs een uurtje eerder, dus je hebt dan tot 16:00 om alle stands te bezoeken. De Zwolse IJsselhalen zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op slechts enkele minuten lopen vind je het NS-station Zwolle en op het parkeerterrein is genoeg parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Wil je alvast in de stemming komen? Check hieronder dan de Aftermovie en tevens check je nog eens wat feiten op een rijtje:

" Carp Zwolle: dé echte opening van het visseizoen! "

Alle facts op een rijtje

 • Waar: IJsselhallen in Zwolle, Rieteweg 4, 8011 AB
 • Wanneer: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari
 • Openingstijden: dagelijks van 09:00 tot 17:00, alleen op zondag sluit de beurs om 16:00 (een uurtje eerder)
 • Ruim 20.000 vierkante meter groot
 • 150 stand met de meest uiteenlopende karpermerken
 • Meer dan 16.000 bezoekers

Klik hier voor meer informatie over de beurs


Nash Bait deals in Zwolle

Zoals gewoonlijk pakt het Engelse Nash Tackle en Nash Bait weer groots uit tijdens Carp Zwolle. Naast de nieuwe producten die er te zien zijn, heeft Nash dit jaar in samenwerking met Hengelsport Vught een zeer aantrekkelijke Beurs aanbieding en dat is namelijk het volgende.

Tijdens Carp Zwolle zijn de volgende smaken zeer aantrekkelijk geprijsd. Wat dacht je van; 5kg 20mm Formula Fruit of Fish voor maar €22,99 of wat dacht je van 25kg Formula Fruit of Fish voor €99,00! Naast de Formula aas range is er nog een speciale aanbieding en dat klinkt als volgt. Koop je meer dan 50kg dan worden de zakken met boilies ook nog eens naar jullie auto gebracht door een van onze medewerkers!

De Candy Nut Crush is dit jaar als nieuwste telg aan de Instant Action range toegevoegd. Bij deze boilie is Spaans tijgernotenmeel toegevoegd aan de succesvolle granenmix en als vloeibare attractor is gebruik gemaakt van een exclusieve flavour blend met Scopex No.1  Om zelfs de meest wantrouwende vissen op het verkeerde been te zetten zijn de boilies uitgevoerd in een ‘washed out’ kleur. Een uitstekende boilie die het verschil kan maken op druk beviste wateren.

De Candy Nut Crush was in 2017 één van de best verkopende Nash boilies!

De Strawberry Crush heeft een van de meest complexe attractorpakketten in een Instant Action-recept. Strawberry Crush gebruikt een mengsel van drie aardbei-attractoren op verschillende oplos basissen, waaronder een goed oplosbare ethylalcohol aardbei, de beroemde Nash Strawberry Oil Palatant en een traditionele op glycerol gebaseerde smaak. Een boilie die het gehele jaar inzetbaar is en na vele testen van het Nash team als beste uit de test kwam!

Instant Action Deal (Candy Nut Crush of Strawberry Crush). Bij deze deal krijg je de volgende producten voor €40,-:

 • 5kg 15mm of 20mm boilies
 • 1 potje 15mm pop ups
 • 1 Booster Juice
 • 1 Plume Juice

Naast deze prachtige deals zullen er nog meer interessante aanbieding zijn tijdens Carp Zwolle, welke? Breng dan gerust een bezoekje aan de Nash stand.

Uiteraard ontbreken de bekende namen niet op de Nash stand. Stel bijvoorbeeld al je vragen aan Mark Pansar.


Scoor de Korda Masterclass op Carp Zwolle

Al jaren lang is de kolossale Korda stand een ware trekpleister op Carp Zwolle. Samen met de collega’s van Trakker, Mainline, Aqua, Delkim en Cygnet voorzien zij hal 4 van de beste, nieuwste en meest gave producten die als visser niet kunnen ontbreken in je arsenaal! Ook dit jaar zijn er weer vele bekende vissers aanwezig die je voorzien van de beste Tips & Tricks op de verschillende gebieden van de sport.

Hoe je het ook wendt of keert: de gigantische Korda stand valt niet te missen!

Tijdens de beursdagen wordt ook de nieuwe Masterclass Volume 5 weer op hardcopy uitgegeven. Ook na afloop van de beurs ben je dus verzekerd van heel wat uurtjes vermaak! Voor de alweer vijfde editie van deze welbekende, gratis DVD’s zijn Danny Fairbrass, Darrell Peck, Tom Dove en Neil Spooner naar een diversiteit aan Engelse wateren afgereisd om Masterclasses te geven over uiteenlopende onderwerpen. Kortom, super leuk en leerzaam! Bekijk hieronder alvast de trailer en kom dus zeker even langs op de Korda stand om een exemplaar te bemachtigen.

" Super leuk en leerzaam! "


Aït Messaoud: dé nieuwe bestemming van The Carp Specialist

The Carp Specialist vertelt: Ben jij op zoek naar een écht karperavontuur en ben je niet bang voor een uitdaging en eens echt ouderwets pionieren? Dan is het nieuwe, Marokkaanse water van The Carp Specialist, Aït Messaoud, echt iets voor jou! Op het 190 hectare grootte water worden slechts 12 vissers toegelaten en daardoor heb je bizar veel ruimte. Op Carp Zwolle 2018 zullen wij voor het eerst het water introduceren.

" Ben jij op zoek naar een écht karperavontuur? "

De nieuwe, Marokkaanse bestemming Aït Messaoud is ideaal voor de visser die uit is op avontuur.

Aït Messaoud is ruim 10 kilometer lang en het is gelegen in een oogverblindend mooie omgeving. Het meer is in de jaren ’30 aangelegd als drinkwater- en irrigatiereservoir. Begin januari bezocht de The Carp Specialist en bij een eerste blik over het water wisten we: dit is karpervissen in zijn puurste vorm!

" Dit is karpervissen in zijn puurste vorm! "

Messaoud is een water waarop ‘pionieren’ nog echt mogelijk is. Sterker nog, ook wij kennen het originele karperbestand niet. Ter aanvulling van het originele bestand hebben er in 2017 en 2018 dan ook diverse uitzettingen plaatsgevonden van prachtig beschubde spiegelkarpers en kogelronde schubkarpers. In totaal hebben we tot en met januari 2018 circa 1.250 karpers uitgezet, waarbij we verwachten om dit aantal in het voorjaar van 2018 nog te kunnen verdubbelen. Hiermee wordt een mooie basis gevormd voor de toekomst op Aït Messaoud, die er voor de karpervisser ongetwijfeld zonnig zal uitzien!

Zwaar beschubde spiegelkarpers en kogelronde schubs zijn geen uitzondering op Messaoud!

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd naar wat het water voor jou kan betekenen? Kom dan zeker even langs op stand 405 van The Carp Specialist en laat je inlichten door Bas en zijn deskundige collega’s. Voor meer informatie kun je tevens de website raadplegen, klik op de onderstaande button!

Klik hier voor meer info over Aït Messaoud


Carp Care Propolis van Pro Line

De Nederlandse firma Pro Line heeft sinds kort het middel ‘Carp Care’ in haar assortiment. Dit is een natuurlijk product met antibiotische werking. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van zowel open wonden en zweren, losgekomen schubben en beschadigde vinnen. Propolis wordt door bijen geproduceerd om de bijenkorf te repareren en te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele medicijnen voor menselijke toepassingen en is daarnaast ook erg populair onder koi dealers en koi hobbyisten.

Carp Care Propolis, een middel afkomstig uit de koi- en medicijnindustrie wat zorgt voor een sneller herstel van o.a. (haak)wondjes.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Maak voor zover mogelijk de wond droog.
 2. Druppel de vloeistof op de wond.
 3. Wacht enkele seconden (het kan zijn dat de vloeistof een beetje wit optrekt) en daarna kan de vis worden teruggezet.

Carp Care Propolis koop je nu bij jouw Pro Line dealer of op Carp Zwolle op de Pro Line stand; hal 4 (stand 406, 407 en 408). Introductieprijs €9,95!

Puntgave karpers, dat willen we allemaal. Zorg dan ook dat je een flesje Carp Care Propolis in je vistas hebt om eventuele beschadigingen te verzorgen.

Anno 2017 mogen wij verwachten dat elke karpervisser het beste wil voor de toekomst voor de vis en dit dus standaard in zijn of haar karper tas zal meedragen. Toch?


Bivvy nieuws: de Xtreme Pro Series (1 man & 2 men) van Pro Line

Nieuw in het assortiment van Pro Line zijn de Xtreme Pro Series 1 Man en 2 Men. Deze tenten onderscheiden zich door het extreem sterke 10.000mm ProTEX® materiaal en de details die terug te vinden zijn in de afwerking.

Features:

 • Extreem sterk doek (10.000mm ProTEX® materiaal)
 • Heavy Duty PVC grondzeil
 • Heavy Duty haringen incl. een etui
 • Oversized Heavy Duty carrier bag
 • Inclusief transparant raam
 • Twee ‘front windows’ aan de voorkant
 • ‘Back window’ aan de achterzijde voor optimale ventilatie
 • Twee Rod straps aan de voorzijde

Maatvoering One Man: B 270cm x D 250cm x H 135cm
Maatvoering Two Men: B 372cm x D 336cm x H 168cm

 

Pro Line Xtreme Brolly System 60 inch

Ook een publiekstrekker op de PL stand is het fonkelnieuwe Xtreme Brolly System 60 inch. Dit unieke design met het extreem sterke upgraded 10.000mm ProTEX® materiaal is een “must have” voor elke karpervisser! De uitritsbare voorzijde maakt deze tent allround en voor het gehele seizoen te gebruiken!

Features:

 • Extreem sterk doek (10.000mm ProTEX® materiaal)
 • 60inch Brolly system
 • Uitritsbare voorkant met twee ramen
 • Heavy duty PVC grondzeil
 • Heavy Duty haringen incl. een etui
 • Oversized Heavy Duty carrier bag
 • Inclusief transparant raam
 • Twee Rod straps aan de voorzijde

Verkrijgbaar op de stand in Hal 4, uiteraard tegen een scherp introductie tarief!


Shimano introduceert de TX Range

Ook dit jaar is er bij Shimano een speciale introductie op tijdens de beursdagen. Het betreft de introductie van maar liefst twee hengels in de TX range. Naast de bestaande TX 1,2,5,9 en de nieuwste TX Ultra, wordt de serie uitgebreid met de TX4 en de TX7. Tevens wordt tijdens Carp Zwolle de eerste karperbeurs waar de Power Aero, Ultegra Ci4+ Medium en Big Baitrunner en natuurlijk de TX Ultra te voelen, bekijken en te bewonderen zijn.

Tijdens Carp Zwolle introduceert Shimano wederom…

…nieuwe toevoegingen in de TX range: de TX4 en de TX7.

Waarschijnlijk hadden jullie hem al voorbij zien komen, maar de nieuwe Ultegra CI4+ 14000 XTC molen is ook present op onze stand. Mark Hofman heeft deze molens reeds enkele maanden in gebruik gehad en in onderstaande video bekijk je zijn oordeel. Het spreekt dus voor zich dat je zeker even langs moet gaan bij de jongens van Shimano om de producten in detail te bekijken! Je vindt Shimano op stand 447.


Karpervissen in Oostenrijk bij Fishery Steffan

Het Oostenrijkse Fishery Steffan biedt de Europese karpervissers iets unieks! Gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving ligt een 14 hectare groot meer met karpers tot maar liefst 35kg. Karpervissers kunnen tevens in de ongeveer 15 hectare grote zijtak van de rivier of in het Völkermarkt reservaat zelf vissen. Of je vanaf de kant of vanuit de boot vist: dat is aan jou!

Verscholen in de Oostenrijkse natuur ligt een prachtig 14-hectare groot meer VOL met karpers!

Van lage twintigers tot zeventig-ponders: op Fishery Steffan zwemt het allemaal!

Ook op Carp Zwolle 2018 zal Fishery Steffan aanwezig zijn met een UNIEKE winactie. Op hun stand kun je namelijk een karpervisvakantie voor 2 personen ter waarde van €1.660,- winnen! Meedoen is vrij simpel: ga langs op de stand van Fishery Steffan, draai aan het rad van geluk en wie weet win jij wel een karpervisvakantie! Meer info over Fishery Steffan bekijk je in onderstaande promo-video of op de website en de Facebookpagina.


De Fox stand: Leuk en leerzaam!

Uiteraard kan hengelsportgigant Fox niet ontbreken op een beurs als deze. Met de aanwezigheid van vele consultants kun je zelfs je moeilijkste vragen stellen aan deze karpercracks! Naast dat zijn er ook vele nieuwe producten present, zoals bijvoorbeeld de RX+ beetmelders en de nieuwe luggage uit de Voyager range. Want wil jij dit jaar extra scherp achter je stokken zitten, dan is een blik op deze bijzondere beetmelder geen overbodige luxe!

Met de aanwezigheid van consunltants als Roelof Schut ben je verzekerd van een toepasselijk antwoord op jouw vraag!

Uiteraard kunnen zij ook alles uitleggen over de nieuwe producten, bijvoorbeeld over de nieuwe, reward binnenslepende RX+ beetmelders.

Ook voor de komende maanden staan er weer vele productlaunches gepland op de agenda van Fox. Tijdens Carp Zwolle bekijk je op stand 420 alvast enkele van deze producten. De nieuwe Warrior Camo Skins en XL Sleeping Bags zijn bijvoorbeeld zeker het bekijken waard! Met deze eerste tover je namelijk alle Warrior Bivvy’s in een mum van tijd met een zogenaamde ‘Skin’ in het welbekende Fox Camo patroon. Dit zorgt voor een extra ‘laagje’ op je stand, waardoor het in de bivvy warmer in de winter wordt en juist koeler in de zomer. Tot op de beurs!

Met de Camo Skins ben je tijdens alle seizoenen verzekerd van aangename omstandigheden in je Royale Bivvy.

Daarnaast hebben de Camo Skins…

…ook enkele praktische functies.


Bezoek de MEGA stand van Raptorboats

Raptorboats zal tijdens Carp Zwolle een grote stand van ruim 110m2 hebben waarop zij groots uitpakken met veel nieuwe producten. Alles uiteraard met speciale Carp Zwolle introductieprijzen!

Het assortiment van Raptorboats omvat tegenwoordig véél meer dan enkel rubberboten.

Zo hebben ze:

 • Een gehele nieuwe range boten de FAST-range.
 • Raptor waadpakken.
 • Uitbreiding van de Raptor kledinglijn, met onder andere Softshell jassen, polos en kinderkleding!
 • Quick-release koppelstukken.
 • Ankers die een stevige ligging garanderen.

Maar er wordt meer nieuws gepresenteerd in Zwolle…

Daarnaast wordt er op Carp Zwolle de geheel nieuwe productlijn RCG (Raptor Carp Gear) gelanceerd. Bestaande uit: lithium-ion accu’s, schepnetten, stoelen, tenten, slaapzakken, tassen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Kom dan ook zeker langs op stand 509.

Met RCG zet Raptor een nieuwe stap. Kom de materialen bekijken in Zwolle.

Nieuw: FAST-range boten

Ook nieuw bij Raptorboats: de FAST-range boten. Deze serie bestaat uit vier modellen in de lengtes van 160, 180, 200 en 230. De boten zijn speciaal ontworpen voor snelle/mobiele sessies waarbij Raptor het gewicht van de boten heeft gereduceerd door gebruik te maken van ander kwalitatief sterk pvc-materiaal. Dit alles wordt aangeboden tegen een zeer scherpe prijs inclusief de bekende kwaliteit en service!

Inbegrepen op alle modellen:

 • Dubbel verlijmde onderdelen
 • Rugzak
 • Peddels
 • Uitgebreide reparatieset
 • Verstelbare aluminium zitbank
 • Olijfgroene airdeck
 • Kiel (alleen 160 model beschikt niet over een kiel)

Het gewicht boot bestaat uit: boot + vloer + peddels + aluminium zitbank!

Evion batterijen

Ook leuk om te vermelden: binnen het RCG assortiment is ook ruimte voor een lichtgewicht Li-ion batterij met een hoge capaciteit. Deze Evion accu’s brengt RCG op de markt in verschillende vermogens:

 • 18ah: speciaal voor voerboten en visvinders
 • 35ah en 70ah voor gebruik icm electromotoren.

Zoals jullie reeds gewend zijn van Raptorboats/RCG zullen dit hoge kwaliteit batterijen zijn tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard te bezichtigen en te bestellen op de stand in Zwolle!

Nieuwe boot nodig? Bezoek dan zeker de stand van Raptorboats.

Voor meer informatie en/of reserveringen: www.raptorboats.nl of info@raptorboats.nl Voor het laatste nieuws volg je ook de Facebookpage.


Kom langs op de KWO Stand!

Ook wij van KWO zijn uiteraard aanwezig op de beurs met een groot team van ervaren vissers. Je kunt ons vinden op stand 208 in de mediahal. Op onze stand kun je terecht voor onder andere onze toffe merchandise, het KWO Membership, advies over je visserij, een foto met Michiel, Mark of Luuk en natuurlijk voor een gezellig praatje!

Gezelligheid gegarandeerd op de KWO Stand!

Uiteraard vind je op onze stand weer een groot assortiment aan gave kledingitems. Naast ons bestaande assortiment in petten en mutsen nemen wij ook 5 nieuwe ‘headwear’ producten mee naar Zwolle. Zo zijn er twee nieuwe Snapbacks en drie nieuwe mutsen verkrijgbaar. Ook de nieuwe Space Grey Sweater is ruim op voorraad. Tot slot hebben wij ook ons meest populaire product weer groots ingeslagen: de KWO Anorak!

De recent gerealesde Space Grey Sweater is weer van de partij op Carp Zwolle!

Ook de populaire Dark Camou, Woodland, Army Green en Black Anoraks zijn in grote getallen aanwezig! Dé ideale jas voor wanneer het zonnetje weer voor het eerst te voorschijn komt.

Daarnaast kun je op onze stand ook terecht voor het afsluiten van het KWO Membership. Ook in 2018 gaan we VOLGAS en publiceren we wekelijks toffe artikelen, video’s, films en andere content. Op onze stand hebben we dan ook een aantal iPads staan, waarop je ter plekke je lidmaatschap kan afsluiten. Ben je al member? Vergeet dan niet om de KWO App te downloaden op je smartphone, want daarmee scoor je ter plekke 20% korting op al onze merchandise! Tot in Zwolle! Oja, en we gaan ook nog eens voor meer dan €10.000 aan prijzen weggeven, maar daarover binnenkort meer!

" We gaan meer dan €10.000 aan prijzen weggeven! "


De beste laarzen vind je bij Laars & Co

L&C vertelt: Het is ieder jaar weer een feestje om onze klanten van de vorige Carp Zwolle edities terug te zien. Om de verhalen te horen over hoe blij zij zijn met hun aangeschafte laarzen en al helemaal als onze klant dan ook nog zegt: ‘Nu heb ik mijn vismaat mee gebracht om ook een paar goeie laarzen van jullie aan te schaffen’. Er is dan ook maar één conclusie: Laars & Co is dé laarzenspecialist op de beursvloer voor een beproefd assortiment aan natuurrubberlaarzen!

Ben je nog op zoek naar kwalitatieve natuurrubberlaarzen voor outdoor gebruik? Check dan eens het assortiment van Laars & Co!

Laars & Co is dit jaar voor de zevende keer aanwezig en je vindt de producten van deze firma in hal 1 op stand 110. Al onze laarzen zijn uit voorraad leverbaar, vanaf maat 37 tot en met maat 51! Kortom: Laars & Co maakt outdoor een aangename beleving!

" Laars & Co maakt outdoor een aangename beleving! "

Naast het assortiment aan laarzen kun je bij L&C ook terecht voor lederen hoeden, vilten petten of Acotex: een uniek wasmiddel om de tent of slaapzak mee te wassen zonder de waterdichte of ademende stofeigenschappen te verliezen. Wil je vast wat producten uit het assortiment bekijken? Klik dan op de button hieronder en bekijk de website!

Klik hier om het gehele assortiment te bekijken!

Altijd al je tent of slaapzak willen wassen zonder de waterdichte of ademende stofeigenschappen te verliezen? Het kan met de Acotex van Laars & Co!


Scoor toffe deals bij BFP Baits

BFP vertelt: Met BFP Baits staan we alweer voor de 11e keer op Carp Zwolle. Net als voorgaande jaren kun je ons vinden in hal 5. Ben je dus op zoek van hoge kwaliteit aas en ben je benieuwd naar onze visie op gebied van flavours, PH waardes en aanverwante zaken? Kom dan zeker even een praatje maken!

zoete-verleiding-bfp-baits-header

Carp Zwolle is dé perfecte plek om voor het eerst kennis te maken met de producten van BFP Baits.

Uiteraard hebben we ook weer een aantal nieuwe producten meegenomen. Dit jaar komen we met een range aan stick- en grondvoer, geheel volgens onze eigen ontwikkeling. Deze mix bestaat voor 200 gram uit pellets en verder uit grof lokvoer. Pellets en voer in één zak dus! Daarnaast hebben wij de gehele boilierange, pop ups, Ghost Juice, soakers, Actif-8-tor en nog veel meer mee. Daarnaast profiteer je op onze stand van de volgende deals:

 • Scoor een BFP kennismakingspakket voor €15,00
 • Profiteer van 20% korting op het hele boilie assortiment
 • Schaf twee potten Soakers voor slechts €12,50 aan
 • Schaf twee flesjes Actif-8-tor voor slechts €20,00 aan
 • Stel je eigen pakket samen en ontvang een strakke beursprijs!

" Tot op de beurs! "

Op de stand check je o.a. de nieuwe range aan stick- en grondvoer.


Dream Baits presenteert de Vitella

Bij Dream Baits zal de Vitella range in absolute primeur worden geïntroduceerd op Carp Zwolle. Dream Baits koppelt deze lancering aan 3 toffe beursacties die voor iedereen toegankelijk zijn: twee promopakketten, een unieke introductieactie en een exclusieve beurs bulkdeal.

" Dream Baits koppelt deze lancering aan 3 toffe beursacties! "

Bij de ontwikkeling van de Vitella heeft Dream Baits de focus gelegd op het beschikbaar stellen van een scala voedingsstoffen waar de karper nood aan heeft en die hij niet zelf kan aanmaken. Daarnaast kunnen deze voedingsstoffen tijdens bepaalde periodes niet te vinden zijn in zijn leefwereld en in het aanbod van ander aangeboden aas dat deel uitmaakt van zijn dieet.

Het nieuwe Vitella gamma bevat een heel spectrum aan essentiële voedingsstoffen voor de karper.

Door de toevoeging van een mix aan essentiële vetzuren, een premix van gestabilizeerde vitaminen/mineralen, spoorelementen, anti-oxidantie en Aloë Vera brengen de mannen van deze Belgische aasfirma wederom iets unieks op de markt! De Vitella is gemaakt op snel verteerbare basis met veel vezels, appetite stimulators en een mix van gefermenteerde ingrediënten. Dit om het geheel attractief te maken, maar ook zodat een karper voldoende van dit aas kan eten om de positieve werking van het aas te ondervinden en terug te komen naar de voerstek.

" Een uniek product! "

Door de speciale toevoegingen aan de Vitella zal de karper de positieve effecten zeker merken en sneller terugkeren naar de voerstek.

De smaak kan omschreven worden als een licht zurig, fruitig aroma met een romige smaak. In de range is tevens een bijbehorende Vitella dip te verkrijgen. Deze dient in combinatie met de boilie gebruikt te worden en bevat pure Aloë Vera en een scala aan actieve ingrediënten om het aas een extra coating te geven voor gebruik. Dit zal er tevens voor zorgen dat er een maximaal aantal actieve bestanddelen wordt waar- en opgenomen. De Vitella zal zowel instant als bij voercampagnes resultaten brengen, is onderscheidend ten opzicht van andere boilies en zal ook nog eens positief bijdragen aan de gezondheid van de karper!

De bijbehorende Vitella dip zal de effecten van de boilie extra versterken.

Al met al kunnen we wel concluderen dat de Vitella een aasje is dat zeker de moeite waard is om te bekijken! Wil je meer informatie of wil je bekijken welke beursacties je kan verwachten op stand 418 van Dream Baits? Klik dan HIER om de Facebookpagina te bezoeken!


Kom langs op de stand van Jarocells

Uiteraard zijn ook de mannen van JAROCELLS aanwezig op Carp Zwolle. Op stand 334 bekijk je dan ook vele toffe producten van deze innovatieve firma, waarmee je altijd over voldoende stroom beschikt aan de waterkant. Ook onze eigen MH heeft reeds ervaringen met de producten van Jarocells, want tijdens zijn 6-weekse trip naar onder andere Lac de St. Cassiën maakte Mark veelvoudig gebruik van de nieuwe generatie Lithium accu’s van Jarcocells. Wil je weten hoe dit beviel? Kom dan langs op de stand en check onderstaande video!


Beursplattegrond bekend

Ook tijdens Carp Zwolle 2018 zijn de IJsselhallen weer tot de toe nok gevuld. Wil jij extra voorbereid de beursvloer betreden, weten welke bedrijven allemaal deelnemen en waar je ze kunt vinden? Check dan de uitgebreide beursplattegrond!

Klik hier om de beursplattegrond te bekijken

Klik op de afbeelding om hem te vergroten.


De nieuwe ‘Shot on the Hook’ rubber van Strategy

Strategy aan het woord: Achter de schermen zijn we bij Strategy continu bezig met het kijken of we bestaande producten nog beter en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Zo kwamen we recent uit bij de reeds bestaande ‘Shot on the Hook’ rubber uit de Pole Position range. Inmiddels zijn er vele vissers die hun haakpunt extra gewicht meegeven met dit handige item, maar sommige vissers ervaarden soms enkele moeilijkheden om de loodhagel op het rubbertje te krijgen.

De nieuwe ‘Shot on the Hook’ rubbertjes zijn een stuk gebruiksvriendelijker dan de oude variant!

Een nieuwe versie van de ‘Shot on the Hook’ rubber kon dan ook niet uitblijven! Op het nieuwe model bevestig je elk type loodhagel uiterst eenvoudig. Een tweede voordeel is dat de grip door de vergroting van het rubber op de haak nog meer houvast biedt, zeker tijdens harde worpen. Nog steeds glijdt de rubber eenvoudig over de haaksteel tijdens een inhaking, want we hebben nauwkeurig gezocht naar een balans in grip en het glijdende vermogen.

Ook tijdens harde worpen blijft de nieuwe ‘Shot on the Hook’ rubber goed op z’n plek zitten.

Door de speciale vorm zit de loodhagel ook nog eens dichter tegen de haakbocht, zodat deze niet om de haak kan slaan en het gewicht de haakpunt nog sneller laat draaien. De nieuwe ‘Shot on the Hook’ rubbers zijn verkrijgbaar vanaf Carp Zwolle, dus kom zeker even langs op de stand. Tot dan!

Het mag dus duidelijk zijn dat je absoluut één of meerdere pakjes van deze slimmigheidjes moet bemachtigen op de beurs!


Megadeals + toffe winactie bij Global Carp Products

Uiteraard is Global Carp Products weer present op Carp Zwolle en dit jaar pakken de mannen wederom groot uit in op stand 1. Tijdens de beursdagen profiteer je namelijk weer van diverse topdeals én een gave winactie! Hieronder nemen we alle nieuwtjes even kort door, maar voor een uitgebreid overzicht verwijzen we je door naar de uitgebreide GCP nieuwsupdate, klik hier.

Klik hier voor een uitgebreide nieuwsupdate van GCP

WIN een Pro Zone Coach Bivvy!

GCP vertelt: Voordat we naar de deals gaan, willen we jullie een super vette winactie presenteren. We gaan namelijk een complete Pro Zone Coach Bivvy weggeven met een waarde van maar liefst €549,90! Deze zeer complete tent wordt geleverd met een complete binnencabine, die aan het grondzeil vast zit. Hierdoor zul je nooit meer last hebben van ongedierte!

Meedoen is heel eenvoudig:
Stap 1: LIKE de GCP Facebookpagina.
Stap 2: DEEL de actie afbeelding op je eigen tijdlijn!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Topdeal 1 – Toffe kleding deals

Alle kleding uit de voorraad shop je met extra kortingen tijdens de beurs met flinke kortingen! Deze kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Prachtige ‘carpy’ designs in combinatie met hoodies en t-shirts van goede kwaliteit voor een extreem lage prijs: dat is de kleding van GCP.

 • Alle hoodies: €14,95 per stuk
 • Alle t-shirts: €9,95 per stuk
 • Alle petten en mutsen: €6,95 per stuk

Koop je een hoodie, een t-shirt en een pet of muts tegelijk, dan betaal je slechts €24,95. Wees er snel bij, want OP = OP!

Diverse t-shirts met toffe printjes scoor je extra voordelig bij de mannen van GCP!

Topdeal 2 – Maggot madness

Bij GCP kon je voor het eerst kennismaken met de producten van Evolution Carp Products. Misschien dat je ze al eens gebruikt hebt of je zou ze graag eens willen proberen. Hoe dan ook, Carp Zwolle is hét ideale moment om je tacklebox (opnieuw) te vullen, want we hebben ALLE producten van Evolution Carp Products extra voordelig geprijsd! Je koopt een doosje Maggots, Corn of een ander product op de beurs voor slechts €1,50 per stuk en vijf stuks naar keuze kosten je slechts €5,-. Wees er snel bij, want deze deals zijn geldig zo lang de voorraad strekt!

De producten van Evolution Tackle scoor je extra voordelig op Carp Zwolle!

Topdeal 3 – Rock 1 Man Bivvy

De laatste topdeal is de Rock 1 Man Bivvy, compleet met winterskin, heavy duty grondzeil, bivvy pegs én een ruime opbergtas voor slechts €289,90 in plaats van €508,80. Je scoort dus een voordeel van maar liefst €218,90! Deze deal is zeker het bekijken waard!

" Je scoort dus een voordeel van maar liefst €218,90! "

Een betere deal is er op Zwolle bijna niet te krijgen!


Rebelcell introduceert de Outdoorbox

Rebelcell vertelt: Ook het welbekende Rebelcell pakt weer groots uit op Carp Zwolle 2018. Rebelcell introduceert tijdens de beursdagen de Outdoorbox 12V50A’. Deze accupack is speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik en de meest natte omstandigheden. Gemaakt in de USA en geassembleerd in Nederland, dus je bent gegarandeerd van de best mogelijke kwaliteit. Hij is voorzien van dubbele USB aansluitingen, een 12V sigaretten plug aansluiting (voor je dieptemeter) en een ANEN plug voor je elektromotor (met geïntegreerde 60A zekering). Deze ultieme powerbox voor de karpervisser is te koop voor slechts €799,-.

" De Outdoorbox is perfect voor gebruik in natte omstandigheden. "

De nieuwe Outdoorbox van Rebelcell is perfect voor outdoor gebruik en is voorzien van alle gangbare aansluitingen.

Naast de introductie van de Outdoorbox, vind je op stand 517 ook diverse acties waarmee je in één klap flinke kortingen scoort! Zo schaf je het Ultimate 12V18 Pakket (accu, lader, beanie cap en Duo USB Adapter) van voor € 209,- aan in plaats van ruim €260,-! Het kan nog beter, want het Ultimate 12V50 Pakket (accu, lader, beanie cap en draagtas) schaf je nu voor slechts €599,- aan in plaats van €689,-! Voor alle andere acties verwijzen we je graag door naar de speciale actiepagina op de site. In onderstaande video bekijk je nog eens wat informatie over de 12V18 li-ion accu:

Bekijk hier alle acties van Rebelcell


Bestel je tickets online, bespaar 20% en WIN!

De entreebewijzen voor de beurs bestel je eenvoudig en snel online. Een ticket kost je online €12,- (exclusief €1,66 servicekosten), terwijl je aan de deur €16,- betaalt. Met een online ticket bespaar je dus alvast €2,34, die je extra kunt uitgeven op de beurs. Ieder ticket is voorzien van een kortingsbon voor een heerlijk, Engels biertje in een Limited Edition Carp Zwolle glas, in combinatie met een bucket Fried Chicken.

Klik op de afbeelding om snel je e-tickets te bestellen!

Daarnaast ontvang je, als je nog geen KWO Member bent, met een e-ticket een maand lang gratis KWO Community Membership ter waarde van €4,95! Nóg een reden om direct je online entreebewijs te bestellen…

Een online ticket biedt volop voordelen…

…waaronder een maand lang gratis Membership!

Alsof de bovenstaande voordelen nog niet genoeg zijn, speel je met een online ticket ook automatisch mee voor één van de drie visreizen naar Frankrijk of Hongarije! Deze visreizen worden je aangeboden door The Carp Specialist. Wil jij meer weten over deze actie, klik dan HIER. Tevens geeft The Carp Specialist maar liefst 10 entreebewijzen weg! Check in de video hieronder hoe je kans maakt op zo’n gratis kaartje.

Je speelt automatisch mee voor één van de drie visreizen naar Frankrijk of Hongarije!

Last but not least: kinderen tot 12 jaar oud mogen, onder begeleiding van een volwassene, helemaal gratis naar binnen! Dat scheelt weer een dagje oppas regelen! 😉

Wil jij alvast je ticket bestellen? Klik dan hier!

https://www.youtube.com/watch?v=4-j-JcuHfPs


Pak je voordeel bij Pioneer Baits op Carp Zwolle

Inmiddels zijn de mannen van het Nederlandse aasbedrijf Pioneer Baits niet meer weg te denken van de beursvloer in Zwolle. Ieder jaar staat er weer een mooie (en gezellige) stand met een team van fanatieke karpervissers klaar voor het publiek. Daarnaast biedt Pioneer Baits je ook diverse mooie aanbiedingen op de stand! Hieronder nemen we dan ook kort enkele deals met jullie door. Wil je exact weten welke voordelen je allemaal kunt scoren en waarom je stand 504 moet bezoeken? Klik dan op de button hieronder!

Klik hier om het uitgebreide beursnieuws te checken

Wil je kennis maken met Pioneer Baits? Check dan de voordelige introductiepakketten. Voor slechts €15,- scoor je 2,5 kilo boilies of chops en scoor je een potje pop-ups, featherweights of een baitsoak!

Zoals ieder jaar op Carp Zwolle lanceert Pioneer Baits een ‘Special Pop-up’. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om twee soorten te lanceren en deze ook na de beurs te blijven leveren. De recepturen van deze toppers zitten bomvol met attractoren en triggers, iets wat je niet veel ziet bij pop-ups. Daarnaast zit er een flesje ‘booster’ bij, waarmee je de pop-ups nét even dat beetje extra mee geeft. Nieuwsgierig? Kom ze checken op de stand!

Nieuw in het assortiment zijn zowel de ‘Specials’…

…als de unieke ‘washed-out’ pop-ups!

Tot slot heeft Pioneer Baits weer vele toffe prijzen voor de grootafnemers onder ons. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting!


Solar Tackle presenteert de SP Range

Solar vertelt: Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen, is Solar Tackle hard bezig om na een aantal moeilijke jaren weer terug te komen aan de top. De lancering van de Solar Bait The Originals Range is inmiddels in volle gang en voor 2018 staat het SP project gereed om gelanceerd te worden…

" Solar Tackle is hard bezig om weer terug te komen aan de top! "

Onder de naam SP lanceert Solar begin 2018 een flinke range aan nieuwe producten!

Op stand 317 van Solar Tackle check je dan ook een zéér fraaie range van 30 gloednieuwe producten uit de SP Range, wat staat voor Solar Performance Range. De range omvat bivvies, bedchairs, sleepsystems, stoelen, luggage en carp care. Solar Tackle, wat synoniem staat voor 30 jaar kwaliteit en innovatie, zal niet zomaar een standaard range met het eigen logo erop uitbrengen. Alle producten hebben hun eigen innovaties en aanpassingen die daadwerkelijk het onderscheid maken. Enerzijds door gebruik te maken van totaal nieuwe materialen die nog nooit in de hengelsport zijn gebruikt, anderzijds door de verfrissende blik van Martin Locke zelf die bekend staat als één van de beste innovators in de hengelsport.

Van bedchairs tot kunstgras bivvymatten: in…

…het nieuwe gamma van Solar tref je een hoop gave items!

Doordat Solar Tackle zich nog nooit in deze markt heeft begeven, kan hierdoor juist op een nieuwe manier naar deze producten worden gekeken. Met de reeds geïntroduceerde aasrange en nu de SP Range, presenteren wij op Carp Zwolle in feite Solar Tackle 2.0! Na enkele zware jaren ziet de toekomst er voor Solar Tackle beter uit dan ooit!

" Solar Tackle 2.0! "

In de SP range vind je ook een breed…

…assortiment aan tassen en luggage items.

Of wat dacht je van deze heerlijke SP Chair? Comfort gegarandeerd!

Ook aan simpele dingen als Air Dry Bags is gedacht. Uiteraard zijn ook deze ‘simpele’ items van de hoogste kwaliteit.

Volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al dit moois en check ook de Solar Tackle website voor meer informatie en alle specificaties voor de producten uit de SP range! Tot ziens op stand 317.


Boek je visvakantie met 10% beurskorting bij Simavis

Simavis vertelt: Op 26 april 2018 bestaat de karperplas van Simavis alweer 5 jaar en in die 5 jaar hebben we heel veel tevreden klanten ons domein zien verlaten. Wij zijn trots op onze prachtige plas van 12,8 hectare, ons mooie bestand en onze tevreden klanten. Op onze stand, nummer 108, ben je dan ook van harte welkom voor alle informatie over het water en de vangsten. Tevens bekijk je op de stand een gave trailer over de plas, de karpers en alle faciliteiten. Op de fotozuil bekijk je tevens de mooiste vangsten van afgelopen jaar!

Op de fotozuil en in de fotoboeken bekijk je…

…de meest gave vangsten van afgelopen jaar.

Boek je voor aankomend jaar een stek op ons water, dan maak je tevens kans op een gratis visweekend ter waarde van €300,-! Wil je er toch nog even over nadenken,  dan kan je op 2, 3,of 4 februari ook online met 10% korting boeken. Gebruik daarvoor dan de volgende code: CARPZWOLLE2018. Ook boeken voor 2019 is vanaf 2 februari weer mogelijk! Meer informatie over Simavis bekijk je op de website en Facebookpagina!

De 12,8 hectare grote plas van Simavis is een perfecte optie voor wie er even lekker tussenuit wil in eigen land.


Bivylight pakt groots uit op Carp Zwolle

De Duitse firma Bivylight staat bekend om haar hoogwaardige bivylampen. Duizenden karpervissers over de hele wereld kochten al een Bivylight product. Ook op de beurs in Zwolle zal Bivylight aanwezig zijn met vele aantrekkelijke deals en acties. Zo scoor je bijvoorbeeld een originele Bivylight met veel korting!

Het Duitse Bivylight staat bekend om haar kwalitatieve verlichting voor in je bivvy.

Enkele feiten over deze unieke lampen:

 • Handgemaakt in Duitsland
 • Ultieme kwaliteit
 • Exclusieve VIP service
 • EFA Award Winnaar – Meest innovatieve product
 • Verschillende keren aanbevolen door diverse hengelsportbladen
 • 10.000 gebruikers – hoge gebruikerswaarderingen
 • Eerlijke prijzen

Je kunt Bivylight terugvinden in Hal 1, stand 104. Tevens profiteer je als bezoeker van diverse acties en aantrekkelijke beurs prijzen. Dit jaar primeuren ze de hardlopende MONSTER LED LENSER® Hoofdlamp. Andere redenen om de stand te bezoeken:

✔ Wereldpremière 12 volt adapter voor alle Bivylights
✔ Wereldpremière Bivylight Feeder Light BL FL-1
✔ Wereldpremière Bivylight automatische Rod Pod Light BL RPL 1
✔ Nieuwe Bivylight professionele automatische Bundel
✔ Pimp je BIVYLIGHT met de Carpsignal BL SX-1 Upgrade BL SX-1 – Outdoor Kit

Kom dus op 2, 3 of 4 februari langs bij deze Duitse specialisten en schaf jouw Bivylight extra voordelig aan! Meer info over de producten van deze firma vinden jullie op de website.


Attractief én innovatief: de Tablets van LFT

LFT vertelt: De Nederlandse firma Leonard Sports laat op Carp Zwolle 2018 wederom veel nieuws zien. Vele nieuwe producten van ons eigen LFT label op het gebied van end game, maar ook op het gebied van Carp Care. Uiteraard zullen ook de merken Sportex, Climax Cult en Mustad weer goed vertegenwoordigd zijn op de stand.

Uiteraard zullen we ook onze complete voer range laten zien, proeven en ruiken op Carp Zwolle 2018. Hier hoort ook de complete Tablet range bij en hier zal dan ook de nodige aandacht aan geschonken worden. Er zijn diverse nieuwe ontwikkelingen en toevoegingen.

Ook de vernieuwde Tablet range van LFT staat tijdens de beursdagen in de spotlights.

Zo wordt er o.a. een King Size uitvoering van de LFT Tablets op de markt gebracht. Met een diameter van 40mm zijn dit dé grootste en langst werkende tabletten met een bruis effect. Eenmaal op de voerstek zal er door deze langzaam bruisende tabletten een wolk van voerdeeltjes en geur ontstaan. Hierdoor lijkt het alsof er al een karper aan het azen is en zal andere karpers ook aanzetten tot azen.

" Een wolk van voerdeeltjes en geur… "

Door het langdurige effect is deze tablet ook perfect te gebruiken om met een zig-rig te vissen. De wolk met voerdeeltjes die ontstaat is namelijk perfect om je zig in te presenteren. Alle tabletten zijn maar liefst 25 minuten werkzaam en te verkrijgen in 4 smaken. Ben je benieuwd naar de werking? Kom dan langs op stand 416 en bekijk onderstaande video!


Pallet verkoop bij Bait Company

De mannen van Bait Company zijn als vanouds aanwezig op Carp Zwolle. Je kunt deze aasfirma vinden op de stand van Pollard Baits in hal 3 op stand 327. Met een flinke voorraad aas en deskundig advies ben je dan ook verzekerd van een waardevol gesprek op de stand. Daarnaast scoor je voor een voordelige prijs een boel kwaliteitsaas met de pallet verkoop! Mocht je dus groots willen inslaan, dan is dit je kans! Uiteraard helpen de boys je graag met het sjouwen van je aas naar je auto op het parkeerterrein. Hieronder check je nog eens wat info:

Pallet verkoop! Op stand 327 scoor je tegen sterk gereduceerde prijzen een berg aan aas.


Kom langs op het jeugdplein!

Ook voor de jeugd is de beurs mega interessant! Naast het feit dat je onder de 12 jaar, begeleidt door een volwassene, gratis toegang hebt, kun je ook veel leren! Zo zul je vele bekende gezichten uit de hengelsport tegenkomen en kun je op het jeugdplein van Sportvisserij Nederland en de KSN diverse onderlijnen knopen, je drilkunsten op de proef stellen en alles leren over systemen. Super leerzaam dus!

Op de stand van de KSN kun je o.a. leren hoe je een karperonderlijn knoopt, maar ook kun je er terecht voor de populaire jeugdkampen!


Pre-order voordelig je aas bij Succesfull Baits

Het team van de Duitse aasfabrikant Successful Baits heeft ook dit jaar weer een stand op de beurs. Jij, als Nederlandse klant, kan nu voordelig jouw boilies, dips, pop-ups en andere aanbiedingen van te voren online bestellen en deze worden door Successfull Baits meegenomen naar Zwolle. Deze aanbieding geldt voor het gehele aasassortiment, end-tackle en andere producten uit de webshop.

Het aas van het Duitse Succesfull Baits is flinke populariteit aan het inwinnen onder de Nederlandse karpervissers.

Successful Baits aan het woord: Nederlandse klanten kunnen bij ons goedkoop hun aas kopen, aangezien Duitse bedrijven betere belastingvoordelen hebben dan Nederlandse aasfirma’s. Boilies, pop-ups, tijgernoten en vele andere producten worden in Duitsland belast met slecht 7% tot een respectievelijke 19% belasting. Er kan dus flink worden bespaart! Het grote voordeel van het aas dat wordt geproduceerd in de stad Kerken aan de Neder-Rijn, is de kwaliteit en de prijs/prestatie verhouding!

" Er kan dus flink worden bespaart! "

Carp Zwolle is dan ook dé ideale plek om voor het eerst kennis te maken met Successful Baits. Je bestelt je producten vóór de beurs online en vervolgens nemen wij jouw bestelling gratis mee naar de beurs. Dit is natuurlijk vrij van verzendkosten. Het bestelde aas kun je daarna op onze stand afhalen. Tevens ontvang je bij elke vooraf geplaatste bestelling een gratis emmer!

Voor slechts €22,50 bestel je bijvoorbeeld al 5 kilo freezerbaits!

Of wat dacht je van deze pop-ups? Voor €5,- scoor je al een potje!

Het mag dus duidelijk zijn dat een bezoek aan de stand van Succesfull Baits zeker de moeite waard is! Heb je vragen over een bestelling of over bepaalde producten, dan kun je de winkel op elk gewenst moment bellen, e-mailen of contact opnemen via de vele social media kanalen. De mannen van Successful Baits spreken ook Nederlands en Engels!


Zo, dit is dan alweer het einde van de laatste Carp Zwolle Nieuwsupdate. Nog enkele nachtjes slapen en dat kan je al de acties en nieuwe producten in het echt bekijken. Voor nu rest ons nog maar één ding om te zeggen: 

" Tot op de beurs! "

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl