Compact op pad met de nieuwe Fox EOS Pro molen en hengel!

Favoriet Favoriet
Compact op pad met de nieuwe Fox EOS Pro molen en hengel!

Steeds meer vissers gaan tegenwoordig licht bepakt op pad om mobiel te kunnen vissen. Fox begrijpt dit maar al te goed en pakt daarom groots uit met allerlei nieuwe producten die optimaal bijdragen aan de mobiele tak van het karpervissen. In dit artikel bekijk je de nieuwe EOS producten van Fox!


Voordat je het artikel gaat lezen kun je hier alvast een korte video van Fox zien over de nieuwe EOS molens:


De mannen van Fox aan het woord: Naast een ruim assortiment aan luggage, tenten, stretchers, stoelen, slaapzakken en nog veel meer, komt Fox ook met een nieuwe range aan hengels en molens. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de visser die geen zin heeft om zwaar materiaal mee te nemen naar de waterkant!

Nieuwe hengels en molens die niet alleen erg degelijk zijn, de looks zijn ook geweldig!

We merken de laatste jaren een toenemende vraag onder karpervissers naar materialen die niet alleen degelijk en stevig zijn, maar die ook nog eens makkelijk meegenomen kunnen worden. We hebben ons team van productontwikkelaars aan het werk gezet en hier is onder andere de nieuwe EOS Pro serie uit voort gekomen.

Speciaal voor de visser die compact op pad wil gaan is er de nieuwe EOS Pro serie!

De nieuwe EOS serie

Binnen de nieuwe EOS serie hebben we bijvoorbeeld de populaire EOS 10.000 molen vernieuwd en de eigenschappen zijn aanzienlijk verbeterd. Ook hebben we drie modellen van de telescopische EOS hengel toegevoegd: een 10ft, een 12ft én een 13ft variant!

De features die je mag verwachten…
…gecombineerd met een strak uiterlijk!

Zoals je kunt zien zijn de producten niet alleen heel handig, maar ook gewoon erg mooi afgewerkt. De hengels bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn onder andere voorzien van SLIK geleideogen en een hoogwaardige 18mm reelhouder. Daarnaast zijn de hengels erg compact te vervoeren, wat ze ideaal maakt voor bijvoorbeeld de visser met een kleine auto!

De vernieuwde EOS Pro 10.000 molen zien er strak uit!

Om je nieuwe compacte set-up compleet te maken heeft Fox de mateloos populaire EOS 10.000 molen een upgrade gegeven, en niet onverdienstelijk! Met een verbeterde lijnligging, 9 RVS kogellagers, een lijnvriendelijke lijnclip, diverse carbon details in het design en een lijncapaciteit van ruim 320 meter (met 0,33mm hoofdlijn) is dit een molen die multi-inzetbaar is en garant staat voor jaren visplezier!

Het mag wel duidelijk zijn dat de nieuwe EOS Pro serie perfect is voor de struinende visser, of voor vissers die hun uitrusting graag compact houden. Wil je de producten in het echt zien? Bezoek dan binnenkort jouw lokale Fox dealer!

Succes met de nieuwe producten!

Het team van Fox


Meer weten van de producten van Fox? Check dan de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl