ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De beste (winter) hotspots vinden dankzij Lowrance Active Imaging!

Favoriet Favoriet
De beste (winter) hotspots vinden dankzij Lowrance Active Imaging!

Ben jij op zoek naar een goede dieptemeter om jouw viswater in kaart te brengen? Kijk dan eens naar een Lowrance dieptemeter met Active Imaging! Deze functie kan jouw visserij naar een hoger niveau tillen en je vangstkansen vergroten. Hoe dat precies zit lees je hieronder!

Scan binnen no-time jouw viswater af naar potentiële hotspots met DownScan en SideScan!

Het Lowrance team aan het woord: Talloze vissers zien een dieptemeter als hun ultieme hulpmiddel bij het karpervissen en dat is niet zonder reden. Het in kaart brengen van potentiële hotspots vergroot je vangstkansen aanzienlijk!

Met een goede dieptemeter kun je meer uit je (winter)visserij halen!

De Active Imaging functie, die uit CHIRP technologie, DownScan en SideScan bestaat, brengt jouw viswater tot in detail in kaart. Dankzij de verbeterde resolutie en hogere detailniveau kun je obstakels, kuilen en taluds nóg beter in beeld brengen.

De SideScan (onderste beeld) helpt je om de bodem aan de zijkant van je boot in kaart te brengen.

Bovendien is de range van de SideScan aanzienlijk verbeterd waardoor je tot zo’n 50 meter voor je op een frequentie van 800 kHz de bodem af kunt speuren. In het gewoon Nederlands: details op de bodem zijn al op grote afstand zichtbaar, waardoor je jouw viswater binnen no-time in kaart hebt gebracht! Een overview van de basisfeatures van Active Imaging krijg je in onderstaande videos.

Op de Elite FS vind je ook de nieuwe ActiveTarget functie!

DownScan basics

SideScan basics

Eenvoud en kracht

Bij Lowrance werken we keihard om dieptemeters te ontwikkelen die jou optimaal kunnen helpen bij je karpervisserij. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze apparatuur gemakkelijk te gebruiken is in de praktijk en dat zie je terug in de Elite FS dieptemeters die een ActiveImaging transducer gebruiken.

De Elite FS range combineert de nieuwste technologie met een krachtige en eenvoudige besturing!

Ondanks de indrukwekkende mogelijkheden die deze dieptemeter jou als karpervisser biedt hebben we de functionaliteiten zo eenvoudig mogelijk weten te houden.

Maak eenvoudig gedetailleerde waterkaarten en sla je favoriete punten op met de GPS functie

Sla binnen een paar drukken op de knop een GPS punt op je favoriete stek op, wissel eenvoudig tussen DownScan en SideScan beelden of combineer meerdere weergaves op één scherm!

Bekijk alle features van de Elite FS in onderstaande video:

Meer vangen

Begin jouw visseizoen goed en informeer bij je lokale Lowrance dealer naar de mogelijkheden van de Elite FS met ActiveImaging.

Succes met jouw visseizoen!

Team Lowrance


Meer weten over de Elite FS of over de andere dieptemeters van Lowrance? Check dan de website en volg ook de Facebookpage om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Meer tips over wintervissen met je Lowrance dieptemeter lees je in dit artikel.

Combineer de Lowrance features om het maximale uit je visserij te halen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl