ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De eerste resultaten van de Strawberry Special – Originals Boilies

Favoriet Favoriet
De eerste resultaten van de Strawberry Special  – Originals Boilies

De lancering van een nieuwe aasrange is altijd spannend. Hoe zijn de eerste reacties? Wordt er goed op gevangen? Tijdens de testfase werd de nieuwe Strawberry Special van Originals al snel omgedoopt tot ‘big fish’ aas, maar zou het aas deze reputatie waar kunnen maken? Je leest het in dit artikel!


Originals aan het woord: Twee maanden na de lancering kunnen we concluderen dat de Strawberry Special in rap tempo de markt veroverd en dat heeft zo z’n redenen. Na de eerste vele positieve reacties van onze teamleden zijn ook de vangsten van klanten en consultants echt indrukwekkend te noemen!

Ook aan de slag met het nieuw en betaalbare “big fish” aas van Orginals? Check dan de webshop!

Op de meest uiteenlopende wateren doet de Strawberry Special het erg goed, waarbij opvalt dat de boilie vooral goed loopt op kanalen en drukbeviste wateren. In april kregen wij al vrij snel de eerste prachtige vangstberichten binnen en eerlijk gezegd waren wij daardoor behoorlijk verrast. Het water was in die periode immers nog erg koud en de range was nog geen week op de markt!

Een droomstart voor de Strawberry Special en een dik compliment voor onze aasmakers.

Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Het watertemperatuur knalde omhoog, het aantal bestellingen was enorm en daarna ‘regende’ het dikke vissen en persoonlijke records. Een droomstart voor de Strawberry Special en een dik compliment voor onze aasmakers! Deze mannen hebben met het ontwikkelen van een ‘big fish’ aas hun doelstelling ruimschoots gehaald.

Zowel bekende als minder bekende vissers vangen dikke bakken op de Strawberry Special. Jesse van der Wal ving zijn nieuwe PR schub op het ‘zwarte goud’!

Alleen maar dikke vissen?

Vang je met de Strawberry Special dan alleen maar dikke vissen? Het eerlijke antwoord is nee. Logischerwijs zijn er ook veel kleine vissen op het aas gevangen (daar zijn we natuurlijk ook hartstikke blij mee) maar toch is het aantal dikke vissen dat op de Strawberry Special is gevangen echt groot. Het aas voldoet daarmee ruimschoots aan de verwachtingen. De zwarte kleur, de ietwat gesloten structuur van de boilie en de uitgekiende voedingswaarde zorgde voor vele mooie vangsten en PR’s die sneuvelden. Ontzettend gaaf en tegelijkertijd belooft het nog veel goeds voor de aankomende maanden.

Originals consultant Mike Thille ving deze brute schub op een combinatie van Strwaberry Special en heeeeel veel hennep.

Heb je nog geen kennis gemaakt het aas? Lees dan snel verder en check wat de Strawberry Special zo bijzonder maakt.

Het ‘foefje’ bloedplasma

De Strawberry Special is een boilie met een uitgekiende voedingswaarde en is opgebouwd uit meerdere vismelen, vishydrolisaat, vezels, zoete ingrediënten, verfijnde zoete smaakmakers en een unieke vloeibare blend van diverse flavours. Als foefje hebben de aasmakers van Originals in deze boilie een subtiele dosering bloedplasma toegevoegd. Daardoor is de boilie iets taaier en harder dan de andere boilies in onze range.

Maak nu extra voordelig kennis met de Strawberry Special range!

De boilie blijft onder water minimaal 24 uur intact. Bovendien zorgt het plasma er mede voor dat de lokstoffen langzaam en gedoseerd aan het water worden vrijgegeven. Simpel gezegd geeft het de grote karpers van een water meer tijd om het aas te vinden voordat hun kleinere soortgenoten het hebben opgegeten.

Vooral op wateren met een extreme hengeldruk en op heldere kanalen, plassen en meren presteert dit aas enorm goed!

Dit in combinatie met de zwarte kleur maakt de Strawberry Special tot een unieke boilie. Vooral op wateren met een extreme hengeldruk en op heldere kanalen, plassen en meren presteert dit aas enorm goed! Een bijkomend voordeel is dat deze boilie nauwelijks opvalt voor watervogels die het op jouw voerstek hebben voorzien.

De Strawberry Special van Originals is een pikzwarte boilie en dat heeft heel veel voordelen.

Uitbreiding van de range

Naast de boilies (die verkrijgbaar zijn in drie diameters) bevat de range ook andere producten zoals pellets, diverse liquids, hookbaits en een amino food pop-up. Deze laatste is voorzien van een flinke lading vrije-aminozuren en uitgevoerd in een ‘washed-out’ roze look. Een vanger van jawelste waar we inmiddels meer dan 500 potjes van hebben verkocht!

Afgelopen week gingen er meer dan 500 potjes Amino Food pop-ups over de toonbank…

Om het gamma compleet te maken hebben we recent de Amino Baitspray aan de range hebben toegevoegd. Met deze baitspray geef je de pop-ups net dat kleine beetje extra en door de speciale samenstelling van de liquid (minder viskeus dan andere vloeistoffen) behouden de pop-ups ook na dagenlang soaken hun drijfvermogen. Met deze Baitspray is de Strawberry Special nu helemaal compleet en klaar om de Benelux verder te veroveren.

Probeer de Strawberry Special zelf maar eens uit!

Originals Boilies


Ben je na aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden? Check dan de webshop van Originals en probeer eens een paar producten van deze uiterst betaalbare en effectieve range.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl