De Hengelsport Outdoor Fair: BE THERE!

Favoriet Favoriet
De Hengelsport Outdoor Fair: BE THERE!

Hengelsport Fairslide

Het terrein ‘Eiland van Maurik’ nabij Tiel is the place to be komend weekend.

De bezoekers van de fair zullen vooral heel veel visserij in de praktijk zien én eventueel zelf ervaren. Een totaaloppervlak van zo’n 25.000 vierkante meter, met rond de 400 meter aan totale oeverlengte voor demonstraties direct aan én op het water, mét daarnaast aparte exposities waar de ruim 90 deelnemende partijen hun producten en diensten presenteren. Zowel zaterdag als zondag is het terrein geopend van 10 tot 17 uur.

Hengelsport Fair roderick Langeveld

Voor karpervissers betekent dit evenement dé aftrap voor de start van het naseizoen, de tijd dat gewiekste karpervissers fanatiek achter de prooi aangaan die zo langzaamaan gaat beginnen met een herfstvreetorgie. Nog één keertje treffen karpervissers elkaar in Maurik, om de prominente karpervissers te spreken die er massaal de oevers bevolken, om het beste materiaal in te slaan én natuurlijk een flinke voorraad aan te leggen voor het grote voeroffensief… De karpervisser die liever een fijnere tactiek hanteert of te schaften krijgt met karper die overal negatief op is geconditioneerd, zal het in Maurik meer gaan zoeken in de end-tackle of specifiek kleinvoer. En is dat alles al volledig in de pocket, wat is er dan mooier om eens lekker bij te kletsen en te genieten van al dat moois dat het Eiland van Maurik dat weekend op sportvisgebied te bieden heeft?

Hengelsport Fair 1

‘Be There’ en ontmoet Roy Alofs en Roderick Langeveld.

Check de stekken

Altijd al eens op visite willen gaan bij een bekende visser aan de waterkant? Gewoon om te zien hoe zij het aanpakken tijdens het vissen en wat voor materiaal en aas deze specialisten gebruiken? Check dan de door Dé Karperwereld Magazine bezette stekken met daarop prominente vissers als Roy Alofs, Roderick Langeveld, Saron Debets, Pieter van de Werfhorst én jullie eigen Mark Hofman en Michiel Pilaar!

Hengelsport Fair 2

‘Be there’ met Saron Debets en Pieter van de Werfhorst.

Maar dat zijn de enige niet op het Eiland van Maurik, er zijn teveel experts om op te noemen, check bijvoorbeeld eens op deze site de ‘KWO Whatsapp met Franklin Broeckx’ en surf voor nog meer karpernieuws of algemene informatie naar: www.hs-outdoorfair.nl ! De HS-Outdoor Fair vormt voor karpervissers een trefpunt van fanatici en het luidt de aftrap van het naseizoen in, mis het niet: HS-Outdoor Fair – be there!

Hengelsport Fair Michiel Pilaar

Hengelsport Fair Mark Hofman

Uiteraard zijn Pilaar & Hofman ook van de partij!

1

Kortom: we zien jullie allemaal op 7 en 8 september. Bezoek de website voor de laatste informatie!

Hengelsport Fair 5

Franklin Broeckx

Komend weekend is het zover: de HS Outdoor Fair 2013 gaat van start! Op dit grootste sportvis outdoor-evenement zijn alle denkbare disciplines vertegenwoordigd met extra aandacht voor karpervissen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl